Регистрирајте го вашиот производ за 3 Години продолжена ГАРАНЦИЈА

ВАЖНО!

За да добите продолжената гаранција, регистрацијата треба да биде направена во рок од 4 недели по купување на производот!

Регистрација за MAKITA

MAKITA 3 Години гаранција

Регистрирај се тука!

Регистрација за METABO

Metabo 3 години гаранција

Регистрирај се тука!

Регистрација за MILWAUKEE

Регистрирај се тука!

Регистрација за зелен BOSCH

BOSCH зелен 3 години гаранција

Регистрирај се тука!

Регистрација за син BOSCH

BOSCH син 3 години гаранција

Регистрирај се тука!

Регистрација за DeWALT

DeWALT 3 Години гаранција

Регистрирај се тука!

Регистрација за STANLEY

STANLEY 3 Години гаранција

Регистрирај се тука!