Аголна брусилка WURTH EAG 20-230

Аголна брусилка WURTH EAG 20-230

10,999.00 ден

Нема на залиха

Аголна брусилка WURTH EAG 20-230
Каталошки број: 5717008010

Wurth logo

– Бесплатна испорака
– Брза испорака за 2-3 работни дена

Можност за плаќање на РАТИ! Како прочитај тука!

Гаранција 3 Години

Нема на залиха

Опис

Аголна брусилка WURTH EAG 20-230

Карактеристики и предности

 • Моќна аголна брусилка со антивибрациска рачка за удобна работа без потешкотии
 • Машината има ротор заштитен од прашина и струготини, чии лежишта се во гумено куќиште за да се спречи заварување на лежиште во куќиште при загревање

Спецификација на продуктот

 

Моќност 2000W
Пречник на брусен диск 230 mm
Број на вртежи 6.500 min-1
Должина на кабел 4 m
Прифат M 14
Класа на заштита II
Тежина 6.1 kg

 

Испорака:

 • Електрична аголна брусилка WURTH EAG 20-230
 • Антивибрациска рачка
 • Штитник
 • Стезна навртка
 • Клуч за стегање

 

Wurth logo

 

Гаранција на продуктот 3 години.

Информации за испорака:

За редовни нарачки над 2999 Денари испораката е бесплатна на целата територија на Македонија!

ВАЖНО!

За производите кои се на акција испоракта не е бесплатна и  се доплаќа за каргото при испорака!

Купи на РАТИ!

Купувај на рати

Алат За Се во соработка со IuteCredit  нуди опција за купување на производи на 6 рати со 0% камата во вредност до 40000 денари.

Како функционира?

Физичка продавница на Алат За Се

 1. Продавачот го бара телефонскиот број од купувачот
 2. IuteCredit му го испраќа договорот на купувачот преку апликацијата MyIute
 3. Купувачот одбира број на рати и го потпишува договорот преку апликацијата MyIute
 4. Продажбата е завршена

Е-Продавница на Алат За Се – www.alatzase.com

 1. Купувачот го избира IuteCredit како начин на плаќање
 2. Се идентификува преку апликацијата MyIute
 3. Одбира број на рати и го потпишува договорот преку MyIute
 4. Продажбата е завршена

Кои се условите за аплицирање?

Може да аплицираат сите државјани на Македонија со возраст од 18-75 години, со валидна лична карта или пасош и трансакциска сметка.
Кредитите се одобруваат на лица кои се вработени, пензионери или се невработени лица кои имаат редовен месечен прилив на средства за што треба да приложат извод од банка за последните 3 месеци.
Додаток за трето дете или постојана парична помош од државата не се смета како важечки прилив или како дополнителен месечен прилив.

Кои документи се потребни за кредит?

За разгледување на барањето за кредит треба да доставите само валидна лична карта или пасош. Пожелно е да го знаете и бројот на вашата здравствена картичка, кој е наведен и во вашата здравствена легитимација.

Како да аплицирам за кредит?

Јавете се на нашиот телефонски број 076/311-600 секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 16:00 часот.

Име

Go to Top