Акумулаторски вентилатор MAKITA CF001GZ

Home » Производи » Акумулаторски вентилатор MAKITA CF001GZ

Акумулаторски вентилатор MAKITA CF001GZ

5,499.00 ден

Акумулаторски вентилатор MAKITA CF001GZ работи на 220V и на сите Li-ion батерии 40V XGT од Makita

САМО УРЕД БЕЗ БАТЕРИЈА

Makita logo 100x22
– Бесплатна испорака
– Брза испорака за 2-3 работни дена

Добијте MAKITA 3 години продолжена гаранција. Со регистрација на вашиот производ до четири недели од купувањето.

Регистрирај се тука за МАКИТА продолжена гаранција.

Опис

Акумулаторски вентилатор MAKITA CF001GZ

 

 

Карактеристики и предности

 • Големиот вентилатор и автоматското нишање обезбедуваат доволен проток на воздух во секој агол на голема просторија од работното место
 • Двоен извор на енергија: AC или Makita акумулатори
 • Компатибилен со XGT батерии
 • Двоен извор на енергија: AC или Makita акумулатори
 • Автоматско исклучување наместено на 1, 2 и 4 часа
 • Акумулаторски вентилатор со високи перформанси
 • Предниот браник може да се отстрани за лесно чистење на вентилаторот
 • Вентилаторот се отклонува горе/долу
 • Опремен со рачка за носење, за полесен транспорт
 • Структурата на рамката е конструирана за да се намали звукот на ветерот
 • Тесна подлога за поставување на прозорски праг
 • Постоље од крути метални цевки
 • Три нивоа на брзината на дување

 

AC - DC приклучок  XGT

Спецификација на продуктот

Модел MAKITA CF001GZ
Напон на акумулаторот
40 V – XGT батерии
Капацитет на батерии што може да ги користи 2,5 / 4,0
Тип на акумулатор Li-ion
Адаптер за двонасочна струја влез
100 – 240V, 50/60Hz, 1,2A макс.
Адаптер за двонасочна струја излез
15V, 2,5A
Полнач
DC40RA
Макс. брзина на воздух 1.ст.
2 m/s
Макс. брзина на воздух 2.ст.
2,5 m/s
Макс. брзина на воздух 3.ст.
3,5 m/s
Max. капацитет на испорака 1.ст.
5,2 m³/min
Max. капацитет на испорака 2.ст.
6,5 m³/min
Max. капацитет на испорака 3.ст.
8,2 m³/min
Времетраење на батеријата (долго/средно/кратко)———
BL4025 – 730 мин/550 мин/410 мин
Времетраење на батеријата (долго/средно/кратко)———
BL4040 – 1.160 мин/880 мин/660 мин
Димензии (Д x Ш x В) 143 x 333 x 463 mm
Тежина само уред без батерија 2,0 kg

Испорака

 • MAKITA CF001GZ

 

Симни го упатството за употреба во PDF ТУКА…

 

 

 

 

 

Makita 3 години продолжена гаранција

 

 

 

 

 

Makita logo

 

 

 

 

Добијте MAKITA 3 години продолжена гаранција. Со регистрација на вашиот производ до четири недели од купувањето.

Ргистрирај се тука за МАКИТА продолжена гаранција.

Купи на РАТИ!

Купувај на рати

Алат За Се во соработка со СН Финансии  нуди опција за купување на производи до 60 рати и со вредност од 6000 до 120.000 денари.

КАКО ДА АПЛИЦИРАТЕ?

1. Изберете производ кој сакате да го купите на рати на нашата интерет продавница www.alatzase.com

2. Известете не нас кој производ сакате да го купите и на колку рати на следниов телефонски број 076 311 600  преку СН Финансии.

3. Ние ја пополнува вашата апликација за купување на рати.

4. По аплицирањето добивате одговор од СН Финансии за 15 минути и ги добивате посакуваните производи од нас за 2 до 3 работни дена.

Услови за добивање на наменскиот кредит преку СН Финансии

За да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии, потребно е да ги исполнувате следните услови:

Возраст:

За наменскиот кредит преку СН Финансии може да аплицираат сите државјани на Македонија на возраст помеѓу 18 и 68 години кои поседуваат валидна лична карта или пасош, трансакциска сметка, мобилен телефон и електронска адреса (e-mail).

Редовни приходи:

Редовен месечен приход е еден од условите за да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии и тоа да сте во редовен работен однос и со минимална нето плата од 14 500 денари или пензионер на возраст до 68 години и пензија во висина од минимум 12 000 денари.

Потребни документи за аплицирање:

За да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии кредит потребно е да имате валидна лична карта или пасош и здравствена легитимација.

Мобилен телефон и електронска адреса (e-mail):

Потребно e да го наведете бројот на Вашиот мобилен телефон и е-адреса (e-mail) за да аплицирате.

Ви треба помош?

Нашите оператори го очекуваат вашиот повик на 076/311-600 секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 16:00 часот.

Име

Go to Top