Бензинска косилка VILLAGER Atlas 4111 T

Бензинска косилка VILLAGER Atlas 4111 T

21,499.00 ден

Бензинска косилка VILLAGER Atlas 4111 T (VRS 46 T) самоходна

– Бесплатна испорака
– Брза испорака за 2-3 работни дена

Можност за плаќање на  РАТИ! Како прочитај тука!

2 Години гаранција

Опис

Бензинска косилка VILLAGER Atlas 4111 T (VRS 46 T)

Карактеристики и предности

 • Оваа серија косилки е наменета за хоби на корисниците
 • Големиот избор на ширина на косење, типови на погони и мотори ќе ги задоволи потребите на секој корисник
 • Без разлика дали сте обичен хобист или тврдоглав градинар во оваа серија сигурно можете да најдете нешто интересно за вас
 • Косење површини од 800 до 1500 м2, Villager® или B&S мотоп, самоходен или туркачки погон, се само некои од опциите што ви стојат на располагање

Спецификација на продуктот

 • Погон Самоходен Samohoni GT®
 • Површина на косење 1100 м²
 • Тип на мотор T6 OHV
 • Зафатнина на моторот 139 cm³
 • Моќност на моторот 2,6 kW / 2800 вртежи во минута
 • Ширина на косење 457 мм
 • Висина на косење 25 – 75 мм (7 нивоа, централно)
 • Дијаметар на тркалото предно/задно 178мм/203мм
 • Тип на тело Метално
 • Големина на корпа 60л
 • Тежина 34,3 кг

2 Години гаранција

Logo villager

 

 

 

 

 

 

 

Информации за испорака:

За нарачки над 2999 Денари испораката е бесплатна на целата територија на Македонија!

Купи на РАТИ!

Купувај на рати

Алат За Се во соработка со IuteCredit  нуди опција за купување на производи на 6 рати со 0% камата во вредност до 40000 денари.

Како функционира?

Физичка продавница на Алат За Се

 1. Продавачот го бара телефонскиот број од купувачот
 2. IuteCredit му го испраќа договорот на купувачот преку апликацијата MyIute
 3. Купувачот одбира број на рати и го потпишува договорот преку апликацијата MyIute
 4. Продажбата е завршена

Е-Продавница на Алат За Се – www.alatzase.com

 1. Купувачот го избира IuteCredit како начин на плаќање
 2. Се идентификува преку апликацијата MyIute
 3. Одбира број на рати и го потпишува договорот преку MyIute
 4. Продажбата е завршена

Кои се условите за аплицирање?

Може да аплицираат сите државјани на Македонија со возраст од 18-75 години, со валидна лична карта или пасош и трансакциска сметка.
Кредитите се одобруваат на лица кои се вработени, пензионери или се невработени лица кои имаат редовен месечен прилив на средства за што треба да приложат извод од банка за последните 3 месеци.
Додаток за трето дете или постојана парична помош од државата не се смета како важечки прилив или како дополнителен месечен прилив.

Кои документи се потребни за кредит?

За разгледување на барањето за кредит треба да доставите само валидна лична карта или пасош. Пожелно е да го знаете и бројот на вашата здравствена картичка, кој е наведен и во вашата здравствена легитимација.

Како да аплицирам за кредит?

Јавете се на нашиот телефонски број 076/311-600 секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 16:00 часот.

Вие исто така би сакале…

Име

Go to Top