Bosch GBH 2-26 DRE SDS-plus Електропневматски чекан

Bosch GBH 2-26 DRE SDS-plus Електропневматски чекан

12,999.00 ден

Bosch GBH 2-26 DRE SDS-plus Електропневматски чекан со јачина од 800 W и удар од 2.7 J.

Каталошки број: 0611253708

– Бесплатна испорака

КУПИ НА РАТИ!

Регистрирајте го вашиот производ за 3 Години продолжена ГАРАНЦИЈА

Регистрирај се тука!

Опис

Bosch GBH 2-26 DRE SDS-plus Електропневматски чекан

Карактеристики и предности

Електропневматски чекан Bosch GBH 2-26 DRE SDS-plus  (0611253708)

 • Завршете ја работата брзо благодарение на брзиот напредок на дупчењето и високата ефикасност на штемување со моќниот мотор од 800 W и енергијата од удар од 2,7 J
 • Сигурен и робустен уред со долг животен век поради употребата на квалитетни делови
 • Разновидни можности за примена дупчење, дупчење со удар и само удар за штемање
 • Безбедносна спојка за заштита на корисникот и машината
 • Десна и лева насока на вртење за олабавување на заглавените бургии
 • контрола на брзината за чисто почетно дупчење

Технички податоци

Номинална снага 800 W
Енергија на удар 2.7 J
Број на удари во минута 0 – 4000 min-1
Номинален број на удари 0 – 900 min-1
Прифат на бургии SDS-Plus
Дијаметар на бушење на бургија во бетон 4 – 26 mm
Оптимално подрачје на бургии за бетон 6 – 14 mm
Максимален пречник за бушење со круни 68 mm
Дијаметар на дупчење во метал макс. 13 mm
Дијаметар на дупчење во дрво макс. 30 mm
Тежина 2.8 kg

Функции

 • Дупчење, дупчење со удар, штемање
 • Десен и лев смер на вртежи
 • Електроника

Испорака

 • Електропневматски чекан BOSCH 2-26 DRE Professional SDS-Plus
 • Пластичен куфер

BOSCH регистрација за 3 години гаранција.

Едноставна постапка:

 1. Пријавете се на страницата на следниов MyBosch линк тука.
 2. Регистрирајте ги вашите Bosch електрични, градинарски и мерни алати за професионална употреба.
 3. Превземете го сертификатот за продожена гаранција.

BOSCH 3 godini garancija

Купи на РАТИ!

Купувај на рати

Алат За Се во соработка со IuteCredit  нуди опција за купување на производи на 6 рати со 0% камата во вредност до 40000 денари.

Како функционира?

Физичка продавница на Алат За Се

 1. Продавачот го бара телефонскиот број од купувачот
 2. IuteCredit му го испраќа договорот на купувачот преку апликацијата MyIute
 3. Купувачот одбира број на рати и го потпишува договорот преку апликацијата MyIute
 4. Продажбата е завршена

Е-Продавница на Алат За Се – www.alatzase.com

 1. Купувачот го избира IuteCredit како начин на плаќање
 2. Се идентификува преку апликацијата MyIute
 3. Одбира број на рати и го потпишува договорот преку MyIute
 4. Продажбата е завршена

Кои се условите за аплицирање?

Може да аплицираат сите државјани на Македонија со возраст од 18-75 години, со валидна лична карта или пасош и трансакциска сметка.
Кредитите се одобруваат на лица кои се вработени, пензионери или се невработени лица кои имаат редовен месечен прилив на средства за што треба да приложат извод од банка за последните 3 месеци.
Додаток за трето дете или постојана парична помош од државата не се смета како важечки прилив или како дополнителен месечен прилив.

Кои документи се потребни за кредит?

За разгледување на барањето за кредит треба да доставите само валидна лична карта или пасош. Пожелно е да го знаете и бројот на вашата здравствена картичка, кој е наведен и во вашата здравствена легитимација.

Како да аплицирам за кредит?

Јавете се на нашиот телефонски број 076/311-600 секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 16:00 часот.

Критики

Нема критики сеуште.

Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.

Име

Go to Top