Електрична косилка за трева MAKITA ELM3320

Електрична косилка за трева MAKITA ELM3320

11,999.00 ден

Електрична косилка за трева MAKITA ELM3320

Makita logo 100x22

– Бесплатна испорака
– Брза испорака за 2-3 работни дена

Добијте MAKITA 3 години продолжена гаранција. Со регистрација на вашиот производ до четири недели од купувањето.

Ргистрирај се тука за МАКИТА продолжена гаранција.

Можност за плаќање на  РАТИ! Како прочитај тука!

Опис

Електрична косилка за трева MAKITA ELM3320

Карактеристики и предности

 • Цврсто полипропиленско куќиште отпорно на UV со засилена челична рамка со европскиот стандард
 • Нов дизајн кој овозможува тревата да се косе на работ на sидови и огради
 • Точно монтирање на кутија за трева со индикатор за полнење и лесно празнење
 • Лесно склоплива дршка со брз механизам за заклучување
 • Куќиште со вградена дршка за лесно транспортирање
 • Коло оптимизирано за подобро ладење и вентилација
 • Ергономска дршка за лесно маневрирање

Спецификација на продуктот

 • Моќност: 1.200 W
 • Вртежи без оптеретување: 3.400 rpm
 • Капацитет на кутија за трева: 30 l
 • Широчина на сечење: 33 cm
 • Препорачана површна на косење: 400 m²
 • Височина на сечење: 20 – 55 mm
 • Тежина: 10.2 kg

Makita logo

 

 

 

 

Makita 3 години продолжена гаранција

Добијте MAKITA 3 години продолжена гаранција. Со регистрација на вашиот производ до четири недели од купувањето.

Ргистрирај се тука за МАКИТА продолжена гаранција.

Информации за испорака:

За нарачки над 2999 Денари испораката е бесплатна на целата територија на Македонија!

Купи на РАТИ!

Купувај на рати

Алат За Се во соработка со IuteCredit  нуди опција за купување на производи на 6 рати со 0% камата во вредност до 40000 денари.

Како функционира?

Физичка продавница на Алат За Се

 1. Продавачот го бара телефонскиот број од купувачот
 2. IuteCredit му го испраќа договорот на купувачот преку апликацијата MyIute
 3. Купувачот одбира број на рати и го потпишува договорот преку апликацијата MyIute
 4. Продажбата е завршена

Е-Продавница на Алат За Се – www.alatzase.com

 1. Купувачот го избира IuteCredit како начин на плаќање
 2. Се идентификува преку апликацијата MyIute
 3. Одбира број на рати и го потпишува договорот преку MyIute
 4. Продажбата е завршена

Кои се условите за аплицирање?

Може да аплицираат сите државјани на Македонија со возраст од 18-75 години, со валидна лична карта или пасош и трансакциска сметка.
Кредитите се одобруваат на лица кои се вработени, пензионери или се невработени лица кои имаат редовен месечен прилив на средства за што треба да приложат извод од банка за последните 3 месеци.
Додаток за трето дете или постојана парична помош од државата не се смета како важечки прилив или како дополнителен месечен прилив.

Кои документи се потребни за кредит?

За разгледување на барањето за кредит треба да доставите само валидна лична карта или пасош. Пожелно е да го знаете и бројот на вашата здравствена картичка, кој е наведен и во вашата здравствена легитимација.

Како да аплицирам за кредит?

Јавете се на нашиот телефонски број 076/311-600 секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 16:00 часот.

Име

Go to Top