Електропневматска дупчалка SDS-Plus WURTH ERHD 24 MLS

Електропневматска дупчалка SDS-Plus WURTH ERHD 24 MLS

9,999.00 ден

Нема на залиха

Електропневматска дупчалка SDS-Plus WURTH ERHD 24 MLS
Каталошки број: 5717002019

Wurth logo

– Бесплатна испорака
– Брза испорака за 2-3 работни дена

Можност за плаќање на РАТИ! Како прочитај тука!

Гаранција 3 Години

Нема на залиха

Опис

Електропневматска дупчалка SDS-Plus WURTH ERHD 24 MLS

>Карактеристики и предности

 • Електропневматска дупчалка со исклучително мочен удар од 2,8Ј за дупчење, ударно дупчење и лесно штемање во градежништво
 • Три режима на работа: дупчење, ударно дупчење и штемање
 • Можност за промена на смер на вртежи

Спецификација на продуктот

Моќност 800W
Број на удари без оптоварување
Број на вртежи без оптоварување 0-1250 мин
Прифат SDS-Plus
Сила на поединечен удар 2.8J
Должина на кабел 4 м
Класа на заштита II
Маса 2,9 кг

 

Wurth logo

 

Гаранција на продуктот 3 години.

Купи на РАТИ!

Купувај на рати

Алат За Се во соработка со IuteCredit  нуди опција за купување на производи на 6 рати со 0% камата во вредност до 40000 денари.

Како функционира?

Физичка продавница на Алат За Се

 1. Продавачот го бара телефонскиот број од купувачот
 2. IuteCredit му го испраќа договорот на купувачот преку апликацијата MyIute
 3. Купувачот одбира број на рати и го потпишува договорот преку апликацијата MyIute
 4. Продажбата е завршена

Е-Продавница на Алат За Се – www.alatzase.com

 1. Купувачот го избира IuteCredit како начин на плаќање
 2. Се идентификува преку апликацијата MyIute
 3. Одбира број на рати и го потпишува договорот преку MyIute
 4. Продажбата е завршена

Кои се условите за аплицирање?

Може да аплицираат сите државјани на Македонија со возраст од 18-75 години, со валидна лична карта или пасош и трансакциска сметка.
Кредитите се одобруваат на лица кои се вработени, пензионери или се невработени лица кои имаат редовен месечен прилив на средства за што треба да приложат извод од банка за последните 3 месеци.
Додаток за трето дете или постојана парична помош од државата не се смета како важечки прилив или како дополнителен месечен прилив.

Кои документи се потребни за кредит?

За разгледување на барањето за кредит треба да доставите само валидна лична карта или пасош. Пожелно е да го знаете и бројот на вашата здравствена картичка, кој е наведен и во вашата здравствена легитимација.

Како да аплицирам за кредит?

Јавете се на нашиот телефонски број 076/311-600 секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 16:00 часот.

Име

Go to Top