Хидрофор METABO HWW 4000/25G

Хидрофор METABO HWW 4000/25G

Original price was: 15,499.00 ден.Current price is: 14,499.00 ден.

Хидрофор METABO HWW 4000/25G

Metabo logo

– Бесплатна испорака
– Брза испорака за 2-3 работни дена

Добијте METABO 3 години XXL гаранција.

Со регистрација на вашиот производ до четири недели од купувањето.

Регистрирај се тука за METABO XXL гаранција.

Можност за плаќање на РАТИ! Како прочитај тука!

 

Опис

Хидрофор METABO HWW 4000/25G

Карактеристики и предности

 • За автоматско снабдување со вода, за наводнување во градината и испумпување на подземни води, како и испумпување, празнење, циркулација на чиста вода.
 • Сад под притисок за заштеда на енергија и обезбедување вода со ниска бучава.
 • Прекинувач на притисок кај резервоарот за автоматско активирање во случај на зголемена побарувачка на вода.
 • Кондензаторски мотор со заштита од преоптоварување: го штити моторот од прегревање.
 • Висококвалитетен систем на лизгачки заптивки за долг век на траење.
 • Посебен отвор за полнење вода за едноставна работа на пумпата.
 • Приклучок за одвод на вода (отстранлив без алат) за заштита во случај на мраз.Можност за наводнување во градината со 1 или 2 прскалки.
 • За еднофазна наизменична струја.

Спецификација на продуктот

Произведувач METABO
Модел HWW 4000/25 G
Моќност на мотор 1100 W
Макс. проток 4000 l/h
Макс. потисна висина 46 m
Макс. усисна длабочина 8 m
Макс. притисок 4.6 bar
Работен притисок на вклучување 1.4 bar / 20.3 psi
Работен притисок на исклучување 3.2 bar / 46.4 psi
Приклучок на влез на пумпата 1″ цол
Приклучок на излез на пумпата 1″ цол
IP заштита IP X4
Материјал на куќиште на пумпата Метал
Димензии 485 x 270 x 585 mm
Капацитет на боца 24 l
Должина на кабел 1.5 m.
Тежина 17.2 kg

metabo logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Добијте METABO 3 години XXL гаранција. Со регистрација на вашиот производ до четири недели од купувањето.

Ргистрирај се тука за METABO XXL гаранција.

 

 

Информации за испорака:

За редовни нарачки над 2999 Денари испораката е бесплатна на целата територија на Македонија!

ВАЖНО!

За производите кои се на акција испоракта не е бесплатна и  се доплаќа за каргото при испорака!

Купи на РАТИ!

Купувај на рати

Алат За Се во соработка со IuteCredit  нуди опција за купување на производи на 6 рати со 0% камата во вредност до 40000 денари.

Како функционира?

Физичка продавница на Алат За Се

 1. Продавачот го бара телефонскиот број од купувачот
 2. IuteCredit му го испраќа договорот на купувачот преку апликацијата MyIute
 3. Купувачот одбира број на рати и го потпишува договорот преку апликацијата MyIute
 4. Продажбата е завршена

Е-Продавница на Алат За Се – www.alatzase.com

 1. Купувачот го избира IuteCredit како начин на плаќање
 2. Се идентификува преку апликацијата MyIute
 3. Одбира број на рати и го потпишува договорот преку MyIute
 4. Продажбата е завршена

Кои се условите за аплицирање?

Може да аплицираат сите државјани на Македонија со возраст од 18-75 години, со валидна лична карта или пасош и трансакциска сметка.
Кредитите се одобруваат на лица кои се вработени, пензионери или се невработени лица кои имаат редовен месечен прилив на средства за што треба да приложат извод од банка за последните 3 месеци.
Додаток за трето дете или постојана парична помош од државата не се смета како важечки прилив или како дополнителен месечен прилив.

Кои документи се потребни за кредит?

За разгледување на барањето за кредит треба да доставите само валидна лична карта или пасош. Пожелно е да го знаете и бројот на вашата здравствена картичка, кој е наведен и во вашата здравствена легитимација.

Како да аплицирам за кредит?

Јавете се на нашиот телефонски број 076/311-600 секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 16:00 часот.

Име

Go to Top