KARCHER WV 2 Black Edition Батериски уред за чистење прозори

Home » Производи » KARCHER WV 2 Black Edition Батериски уред за чистење прозори

KARCHER WV 2 Black Edition Батериски уред за чистење прозори

5,999.00 ден

KARCHER WV 2 Black Edition Батериски уред за чистење прозори

KARCHER lgoo 100

– Бесплатна испорака
– Брза испорака за 2-3 работни дена

Можност за плаќање на  РАТИ! Како прочитај тука!

Опис

KARCHER WV 2 Black Edition Батериски уред за чистење прозори

Опис на Продуктот

  • Лесен и Тивок – Мала тежина и бучавост го прават чистењето на прозорците со WV2 по ккомфорно.
  • Оригинал Kärcher квалитет.
  • 3x по брзо чистење на прозорците него со традиционални методи.
  • Резултат без капење и без трагови на линии.
  • Апсолутно хигиенски и брзо и едноставно празнење на резервоарот без контакт со прљавата вода.
  • Повекенаменска примена каде што освен стакло моат да се чистат и огледала, плочки, туш кабини како и сите мазни површини.

Карактеристики и Предности

Технички Податоци

Напон 220 – 240 – 50 – 60
Работна ширина (mm) 200 (mm)
Капацитет на резервоар за нечиста вода (ml) 100 (ml)
Време на чистење со едно полнење на батерија (min) 35 (min)
Време на полнење на батерија (min) 230 (min)
Тип на батерија Li-ion
Површина на чистење со 1 полнење m² 105 m²
Тежина без прибор (kg) 0,6 (kg)
Тежина вкупно (kg) 1 (kg)
Димензии (Должина × Ширина × Висина) 120 x 200 x 320

Испорака со уредот

  • Полнач
  • Боца со распрскувач и микрофибер крпа
  • Концентрат за средство за прозор (1 x 20 ml)

Симнете то ТУКА упатството за користење во PDF

KARCHER lgoo 100

 

Гаранција на продуктот 12 месеци.

 

 

Купи на РАТИ!

Купувај на рати

Алат За Се во соработка со СН Финансии  нуди опција за купување на производи до 60 рати и со вредност од 6000 до 120.000 денари.

КАКО ДА АПЛИЦИРАТЕ?

1. Изберете производ кој сакате да го купите на рати на нашата интерет продавница www.alatzase.com

2. Известете не нас кој производ сакате да го купите и на колку рати на следниов телефонски број 076 311 600  преку СН Финансии.

3. Ние ја пополнува вашата апликација за купување на рати.

4. По аплицирањето добивате одговор од СН Финансии за 15 минути и ги добивате посакуваните производи од нас за 2 до 3 работни дена.

Услови за добивање на наменскиот кредит преку СН Финансии

За да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии, потребно е да ги исполнувате следните услови:

Возраст:

За наменскиот кредит преку СН Финансии може да аплицираат сите државјани на Македонија на возраст помеѓу 18 и 68 години кои поседуваат валидна лична карта или пасош, трансакциска сметка, мобилен телефон и електронска адреса (e-mail).

Редовни приходи:

Редовен месечен приход е еден од условите за да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии и тоа да сте во редовен работен однос и со минимална нето плата од 14 500 денари или пензионер на возраст до 68 години и пензија во висина од минимум 12 000 денари.

Потребни документи за аплицирање:

За да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии кредит потребно е да имате валидна лична карта или пасош и здравствена легитимација.

Мобилен телефон и електронска адреса (e-mail):

Потребно e да го наведете бројот на Вашиот мобилен телефон и е-адреса (e-mail) за да аплицирате.

Ви треба помош?

Нашите оператори го очекуваат вашиот повик на 076/311-600 секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 16:00 часот.

Вие исто така би сакале…

Име

Go to Top