Milwaukee M18 FPP4G3-553X Акумулаторски Сет

Milwaukee M18 FPP4G3-553X Акумулаторски Сет

79,999.00 ден

Milwaukee M18 FPP4G3-553X Акумулаторски Сет

 • M18 ONEFHIWF34 Ударен одвртувач 3/4˝ 1627Nm
 • M18 FMTIW2F12 Ударен одвртувач 1/2″ 745Nm
 • M18 FID3 1/4″ Hex Ударна Штрафилица 226Nm
 • M18 IL LED лампа 300lm 18V
 • M12-18 FC – Брз полнач
 • M18 5.0 Аh – 2 Батерии
 • M18 5.f Аh – 1 Батерија
 • 2 X HD BOX

Артикал: 4933492528

Milwaukee logo

– Бесплатна испорака
– Брза испорака за 2-3 работни дена

 

 

Опис

Milwaukee M18 FPP4G3-553X Акумулаторски Сет

Карактеристики и предности

Milwaukee M18ONEFHIWF34

 • Ударниот одвртувач M18 FUEL со технологија ONE-KEY овозможува вртежен момент на прицврстување 1627 Nm во компактна големина од 213 mm, што овозможува поголем пристап до тесни места
 • ONE-KEY ™ технологијата овозможува безжично прилагодување за поголема продуктивност, како и безбедносно следење на локација и заштита од кражби
 • DRIVE CONTROL ™ со 4-режими овозможува четири различни поставки на брзина и вртежен момент за да ја зголемена разноврсноста на апликацијата
 • Отстранување на завртките на режимот 4, обезбедува максимален вртежен момент на разлабавување од 2034 Nm, а потоа се менува на 750 вртежи во минута за неспоредлива контрола при отстранување на сврзувачки елементи
 • Интегрираниот сензор за броење на удари ја зголемува постојаноста на брзината на избраната поставка за вртежен момент.
 • REDLINK PLUS технологија обезбедува напредна, дигитална заштита од преоптоварување на машината и батеријата
 • REDLITHIUM-ION батерија со совршен дизајн, напредна електроника и испорака на енергија без загуба и подолг век и работа до -20°C
 • Контрола на индивидуални ќелии за оптимизирана употреба и долг век на траење на батеријата
 • Индикатор за состојба и полнење на батерија
 • LED осветлување на работна површина
 • 100% компатибилен систем со палетата на производи Milwaukee M18

Спецификација за акумулаторски ударен одвртувач Milwaukee M18ONEFHIWF34-502X

 • Тип на батерија: Li-ion
 • Волти: 18 V
 • Капацитет на батерии: 5.0 Ah
 • Време на полнење: 59 мин
 • Брзина без оптоварување: 0 – 800 / 0 – 1,300 / 0 – 1,800 / 0 – 1.800 rpm
 • Фреквенција на удари: 0 – 850 / 0 – 1,850 / 0 – 2,400 / 0 – 2,400 bpm
 • Макс. Вртежен момент на прицврстување: 1.627 Nm
 • Вртежен момент на разлабавување: 2.034 Nm
 • Макс. дијаметар на завртката: M33
 • Вклучени батерии: 2
 • Тежина (со батерија): 3.5 kg

 

Симни го упатството за употреба за Milwaukee M18ONEFHIWF34 во PDF ТУКА…

 

Карактеристики и предности за Milwaukee M18 FMTIW2F12 Ударен одвртувач 745 NM

Milwaukee M18 FMTIW2F12

 • Универзална и компактен ударен одвртувач е дел од  MILWAUKEE® импресивниот арсенал со перворманси на одвртубање од 881 Nm oи завртување од  745 Nm .
 • Неверојарно компактен дизајн од само  152 mm вкупна долќина за апликација во мали места.
 • 4-Mode DRIVE CONTROL работа дозволува на корисникот да ја максимизира апликацијата на машината.
 • Одшрафување на шрафови контролата ја испорачува максималната снага  и потоа ги намалува бројот на вртежите кога штраот е олабаван и спречува негово испаѓање.
 • Auto shut-off control – контрола на само гасење применува само 47 Nm од вртежен момент и не дозволува  презатегање на шптеафот.
  Tri-LEDs осветлување за подобрена видливост.
 • 1/2″ прифат.
 • Држач за појас кој може да се монтира од двете страни на машината.

Спецификации за Milwaukee M18 FMTIW2F12 Ударен одвртувач 745 NM

 • Тип на батерија: Li-ion
 • Волти: 18 V Мотор без четкици
 • Држач за додатоци: 1/2″
 • Брзина без оптоварување: 0 – 1,200 / 0 – 1,950 / 0 – 2,575 / 0 – 1,325 rpm
 • Максимален дијаметар шрафење на штрафови и матици : M22
 • Максимален вртежен момент: 0 – 475 / 0 – 610 / 0 – 745
 • Фреквенција на удари: 0 – 900 / 0 – 2,100 / 0 – 3,100
 • Максимален вртежен момент: 881Nm
 • Тежина: 1.6 kg

Симни го упатството за употреба за  M18 FMTIW2F12 на 1/2″ во PDF ТУКА…

Карактеристики и предности за Milwaukee M18 FID3 1/4″ Hex Ударна Штрафилица 226Nm

Milwaukee M18 FID3

 • Висока можност и вртежен момент од 226 Nm.
 • Побрзо штрафење од претходните модели до 3900 rpm и 4400 ipm.
 • Екстремно компактен дизајн со целосна должина од 113 mm за полесен пристап.
 • DRIVE CONTROL дозволува промена на четри брзини на вртежен момент.
 • Mode 1 за прецизна работа.
 • Mode 2 помага за да се превенира упропастување на шрафовите и материјаот.
 • Mode 3 испорачува максимални перформанси и за најтешките работи.
 • Mode 4 е оптимум помеѓу прецизност и максимални перформанси.
 • Индивидуалнен монитор за состојба на батеријата го оптимизира времето на употреба.
 • ¼″Hex прифат.
 • FUEL™ платформата го дефинира балансот на батериската технологија. MILWAUKEE’s POWERSTATE™ brushless motor, REDLITHIUM™ батерии и  REDLINK PLUS™  електроника која испорачува одлични резултати помеѓу време на користење и трајност.
 • Флексибилен систем на батерии: работи со сите MILWAUKEE® M18™ батерии.

Спецификации за Milwaukee M18 FID3 1/4″ Hex Ударна Штрафилица 226Nm

 • Удари во минута (ipm)1400/3600/4400/0-4400
 • Максимален дијаметар на шраф M16
 • Максимален вртежен момент на шрафење  226 (Nm)
 • Максимален вртежен момент 226 (Nm)
 • Брзина во празен од (rpm)1750/3000/3900/0-3900
 • Прифат ¼″ Hex
 • Тежина (само уред) 1.0 (kg)

Симни го упатството за употреба за  M18 FID3 1/4″ Hex во PDF ТУКА…

Карактеристики и предности за Milwaukee M18 IL LED Inspection Light

Milwaukee M18 IL Led Light

 • TRUEVIEW™ осветлување од висока дефиниција.
 • Три LED дизајн со  2 нивоа на подесување на јачина обезбедува 300 lumens на High и 130 lumens на Low подесување.
 • Глават ротира 45° напред и назад  главата дозволува 180° покривање
 • 2 подесувачки куки за вертикално и хоризонтално подесување.
 • Заштита од вода (IP54)
 • Флексибилен систем на батерии: работи со сите MILWAUKEE® M18™ батерии.

Спецификации за Milwaukee M18 IL LED Inspection Light

 • Флексибилен систем на батерии: работи со сите MILWAUKEE® M18™ батерии.
 • Заштита од вода IP54
 • Подесување на јако /слабо светло 300/ 130  (lumens)
 • Јачина на светло максимум 300 (lumens)
 • Максимално време на работно светло со  M18 B5 battery (h)17
 • Supplied inBlister packaging
 • SystemM18™
 • Тежиа со батерија (EPTA) (kg)1.2 (M18 B5)

Симни го упатството за употреба за IL LED Inspection Light во PDF ТУКА…

Испорака:

 • M18 ONEFHIWF34 Ударен одвртувач 3/4˝ 1627Nm
 • M18 FMTIW2F12 Ударен одвртувач 1/2″ 745Nm
 • M18 FID3 1/4″ Hex Ударна Штрафилица 226Nm
 • M18 IL LED лампа 300lm 18V
 • M12-18 FC – Брз полнач
 • M18 5.0 Аh – 2 Батерии
 • M18 5.5 Аh – 1 Батерија
 • 2 X HD BOX

 

Milwaukee logo

 

Редовна гаранција е 12 месеци за професионална употреба.

Продолжена гаранција 1+2 години важи ако ја користите машината за домашна употреба.

По купувањето на машина за домашна употреба за да добиете продолжена гаранција 1+2 години треба да се регистрирате на ТУКА.

Потребно е да се регистрирате до 30 дена од денот на купувањето на машината.

Купи на РАТИ!

Купувај на рати

Алат За Се во соработка со СН Финансии  нуди опција за купување на производи до 60 рати и со вредност од 6000 до 120.000 денари.

КАКО ДА АПЛИЦИРАТЕ?

1. Изберете производ кој сакате да го купите на рати на нашата интерет продавница www.alatzase.com

2. Известете не нас кој производ сакате да го купите и на колку рати на следниов телефонски број 076 311 600  преку СН Финансии.

3. Ние ја пополнува вашата апликација за купување на рати.

4. По аплицирањето добивате одговор од СН Финансии за 15 минути и ги добивате посакуваните производи од нас за 2 до 3 работни дена.

Услови за добивање на наменскиот кредит преку СН Финансии

За да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии, потребно е да ги исполнувате следните услови:

Возраст:

За наменскиот кредит преку СН Финансии може да аплицираат сите државјани на Македонија на возраст помеѓу 18 и 68 години кои поседуваат валидна лична карта или пасош, трансакциска сметка, мобилен телефон и електронска адреса (e-mail).

Редовни приходи:

Редовен месечен приход е еден од условите за да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии и тоа да сте во редовен работен однос и со минимална нето плата од 14 500 денари или пензионер на возраст до 68 години и пензија во висина од минимум 12 000 денари.

Потребни документи за аплицирање:

За да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии кредит потребно е да имате валидна лична карта или пасош и здравствена легитимација.

Мобилен телефон и електронска адреса (e-mail):

Потребно e да го наведете бројот на Вашиот мобилен телефон и е-адреса (e-mail) за да аплицирате.

Ви треба помош?

Нашите оператори го очекуваат вашиот повик на 076/311-600 секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 16:00 часот.

Име

Go to Top