Моторна косилка за трева AL-KO EASY 4.2 P-S

Моторна косилка за трева AL-KO EASY 4.2 P-S

22,990.00 ден

Моторна косилка за трева AL-KO EASY 4.2 P-S

Alko logo 100

– Бесплатна испорака
– Брза испорака за 2-3 работни дена

 

Можност за плаќање на  РАТИ! Како прочитај тука!

2 Години гаранција

Опис

Моторна косилка за трева AL-KO EASY 4.2 P-S

Карактеристики и предности

 • Благодарејќи на своите исклучителни перформанси, оваа самоодна моторна косилка ви овозможува да уживате во уредувањето на дворот.
 • Ширината на косењето е 42см додека 7-степеното прилагодување на висината овозможува распон на косење од 3,0 до 7,5см, што гарантира дека сите делови од вашиот двор ќе бидат уредни.
 • Мотор има запремнина од 140cc.

Спецификација на продуктот

 

Моторна косилка AL-KO EASY 4.2 P-S
Мотор Бензин, четиритактен
Јачина на Мотор 2 KW
Зафатнина на Мотор 140 cm3
Број на вртежи 2850
Димензија на тркалца 175 (предни)/ 200 (задни)
Ширина на косење 42 cm
Висина на косење 3,0 – 7,5  cm 7-степено висински централно прилагодување
Зафатнина на косење на трева 50 лит.
Функција Косење, Собирање
Тежина 23 кг

 

alko-logo

 

Гаранција на продуктот 24 месеци.

Информации за испорака:

За нарачки над 2999 Денари испораката е бесплатна на целата територија на Македонија!

Купи на РАТИ!

Купувај на рати

Алат За Се во соработка со IuteCredit  нуди опција за купување на производи на 6 рати со 0% камата во вредност до 40000 денари.

Како функционира?

Физичка продавница на Алат За Се

 1. Продавачот го бара телефонскиот број од купувачот
 2. IuteCredit му го испраќа договорот на купувачот преку апликацијата MyIute
 3. Купувачот одбира број на рати и го потпишува договорот преку апликацијата MyIute
 4. Продажбата е завршена

Е-Продавница на Алат За Се – www.alatzase.com

 1. Купувачот го избира IuteCredit како начин на плаќање
 2. Се идентификува преку апликацијата MyIute
 3. Одбира број на рати и го потпишува договорот преку MyIute
 4. Продажбата е завршена

Кои се условите за аплицирање?

Може да аплицираат сите државјани на Македонија со возраст од 18-75 години, со валидна лична карта или пасош и трансакциска сметка.
Кредитите се одобруваат на лица кои се вработени, пензионери или се невработени лица кои имаат редовен месечен прилив на средства за што треба да приложат извод од банка за последните 3 месеци.
Додаток за трето дете или постојана парична помош од државата не се смета како важечки прилив или како дополнителен месечен прилив.

Кои документи се потребни за кредит?

За разгледување на барањето за кредит треба да доставите само валидна лична карта или пасош. Пожелно е да го знаете и бројот на вашата здравствена картичка, кој е наведен и во вашата здравствена легитимација.

Како да аплицирам за кредит?

Јавете се на нашиот телефонски број 076/311-600 секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 16:00 часот.

Име

Go to Top