Моторна косилка за трева FARM by WURTH FLM511KM

Моторна косилка за трева FARM by WURTH FLM511KM

28,799.00 ден

Моторна косилка за трева FARM by WURTH FLM511KM самоодна (Со погон на тркала)

Würth logo

– Бесплатна испорака
– Брза испорака за 2-3 работни дена

Можност за плаќање на  РАТИ! Како прочитај тука!

2 Години гаранција

Опис

Моторна косилка за трева FARM by WURTH FLM511KM самоодна (Со погон на тркала)

Карактеристики и предности

 • Со својот атрактивен дизајн и врвните перформанси, оваа самоодна косилка ја најде примената во бројни домаќинства, каде што престојувањето на отворено е начин на живот.
 • Опцијата за 6-степеното прилагодување на висината на косење од 2,5 до 7,5 см ќе го задоволи дури и најпребирливиот корисник.
 • Со ширина на сечење од 51 см, се препорачува за површини до 1500м2.
 • Колекторот на трева е од 60л и покрај опцијата за собирање трева во корпата, има и можност за странично исфрлање на тревата.
 • Моторот е четворотактен со моќност од 170cc и има метално куќиште со интегриран конектор за самоиспирање.
 • Тркалата се со лежишта, предните со големина 7 “и задните со големина 9”.

Спецификација на продуктот

 

Моторна косилка FLM511KM
Мотор Y170V OHV, четиритактен
Моќност 2.9 kW
Куќиште 20″ метално куќиште
Димензија на тркалца 7″ (предни)/ 9″(задни)
Собирач исфрлување позади (корпа), исфрлување од страна
Зафатнина на корпа за трева 60 литри
Површина на косење до 1500 m2
Самоиспирање Фабрички вграден конектор на куќиште
Напредни функции Малчирање
Резервоар за гориво 1 литри
Резервоар за масло 0,5 литри
Ширина на косење 51 cm
Висина на косење 2,5 – 7,5  cm 6 нивоа на висинско подесување
Мобилност Самоодна
Зафатнина 170 cc

 

farm by wurth

 

 

 

 

 

Гаранција на продуктот 24 месеци.

Информации за испорака:

За нарачки над 2999 Денари испораката е бесплатна на целата територија на Македонија!

Купи на РАТИ!

Купувај на рати

Алат За Се во соработка со IuteCredit  нуди опција за купување на производи на 6 рати со 0% камата во вредност до 40000 денари.

Како функционира?

Физичка продавница на Алат За Се

 1. Продавачот го бара телефонскиот број од купувачот
 2. IuteCredit му го испраќа договорот на купувачот преку апликацијата MyIute
 3. Купувачот одбира број на рати и го потпишува договорот преку апликацијата MyIute
 4. Продажбата е завршена

Е-Продавница на Алат За Се – www.alatzase.com

 1. Купувачот го избира IuteCredit како начин на плаќање
 2. Се идентификува преку апликацијата MyIute
 3. Одбира број на рати и го потпишува договорот преку MyIute
 4. Продажбата е завршена

Кои се условите за аплицирање?

Може да аплицираат сите државјани на Македонија со возраст од 18-75 години, со валидна лична карта или пасош и трансакциска сметка.
Кредитите се одобруваат на лица кои се вработени, пензионери или се невработени лица кои имаат редовен месечен прилив на средства за што треба да приложат извод од банка за последните 3 месеци.
Додаток за трето дете или постојана парична помош од државата не се смета како важечки прилив или како дополнителен месечен прилив.

Кои документи се потребни за кредит?

За разгледување на барањето за кредит треба да доставите само валидна лична карта или пасош. Пожелно е да го знаете и бројот на вашата здравствена картичка, кој е наведен и во вашата здравствена легитимација.

Како да аплицирам за кредит?

Јавете се на нашиот телефонски број 076/311-600 секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 16:00 часот.

Име

Go to Top