Моторна косилка за трева STIHL RM 3 RT со погон

Моторна косилка за трева STIHL RM 3 RT со погон

44,390.00 ден

Моторна косилка за трева STIHL RM 3 RT  со погон и една брзина за ефикасно уредување на големи тревни површини.

Каталошки број: 6361 011 3415

stihl logo

– Бесплатна испорака
– Брза испорака за 2-3 работни дена

Можност за плаќање на  РАТИ! Како прочитај тука!

Гаранција на продуктот 12 месеци.

Опис

Моторна косилка за трева STIHL RM 3 RT со погон

Карактеристики и предности:

 • Бензинската косилка за трева STIHL RM 3 RT импресионира на големите тревници како маневрирачка мулти-косилка со 3 тркала со ширина на сечење од 48 cm.
 • Благодарение на добро осмислената конструкција на три тркала со предното тркало што се врти, оваа машина овозможува особено маневрирачко косење. Ова го олеснува косењето околу грмушки и дрвја, како и во градините со многу агли или во затворени простори.
 • Можете да изберете помеѓу користење на оваа бензинска косилка за трева како странична косилка за празнење или како косилка за мулчирање. Со оваа косилка, совршена шема на сечење на вашиот тревник се постигнува со сечилото за косење, кое може да се доведе до вашата посакувана висина благодарение на прилагодувањето на висината на сечењето со пет поставувања.
 • Кога сакате да го транспортирате или складирате STIHL RM 3 RT, уредите за стегање QuickFix ви овозможуваат без напор да ја преклопите рачката надолу.

 

Спецификација на продуктот:

Моторна косилка модел STIHL RM 3 RT
Погодна за тревници (m ²) До 2000 m ²
Ширина на косење cm 48 cm
Тип на мотор Series 650 EXi OHV
Јачина на моторот и број на вртежи/мин 2.4 kW / 3.3 hp / 163 cm³
Погон Да 1 V (1-брзина)
Висина на откос во mm 25-80 mm
Ниво на подесување на висина на косење 5 нивоа
Големина на корпа за собирање во литри нема корпа
Тежина  (kg) 30 kg
Погон Да
Јачина на звук LWA dB (A) 96
Материјал на куќиштето Челичен лим

Подесување на висината на секое тркало посебно

Со цврстото, лесно за ракување прилагодување на висината на сечењето, секое тркало на косилката за трева STIHL може да се прилагоди поединечно.

Куќиште од челичен лим

Metalno kuciiste

Робусно куќиште од челичен лим ја задржува формата и не се оштетува и при употреба на најтешките терени.

Мотор опремен со систем за лесно стартување (ReadyStart)

motor opremen so lesen start

Благодарејќи на ReadyStart технологијата погонскиот уред на оваа косилка е лесен за стартување без разлика да ли се работи за ладно или топло стартување и со минимална потрошувачка на енергијата.

Погонски уред

Pogonski ured

Погон на STIHL косилките го олеснува косењето. Оваа е доста ефикасна функција која практично се покажува добредојдена при косењето на тревници кои имаат косина.

Лесни погонски тркала

Trkala
Тркалата на STHIL косилките иако се лесни многу се робусни и издржливи, Овозможуваат прецизно и лесно управување со косилката, а тркалата благодарејки на тракцискиот профил овозможуваат квалитетен пренос на снага на погонот на тркалата.

Облога на рачката Super – Softgriff

 

Obloga na racka super soft grip

Облога на рачката кај STIHL косилиците служи за удобно управување и висока ергонимоја на ракување со уредите.

Преклопна управувачка рачка

Preklopna upravuvacka racka

 

Преклопна управувачка рачка нуди опција на брзо склапање при потреба од транспорт и складирање, а исто така склопувањето е брзо и едноставно.

Нож со вентилаторска функција

Noz so ventiliracka funkcija

Вентилаторскиот нож за косење е така обликуван да со своите вртежи во аеродинамичкиот тунел за откос во самото куќиште развива силно воздушно струење кое ја подигнува тревата од земјата и ја втерува во корпата за трева на косилката.

Stihl logo

 

 

 

 

Гаранција на продуктот 12 месеци.

Купи на РАТИ!

Купувај на рати

Алат За Се во соработка со IuteCredit  нуди опција за купување на производи на 6 рати со 0% камата во вредност до 40000 денари.

Како функционира?

Физичка продавница на Алат За Се

 1. Продавачот го бара телефонскиот број од купувачот
 2. IuteCredit му го испраќа договорот на купувачот преку апликацијата MyIute
 3. Купувачот одбира број на рати и го потпишува договорот преку апликацијата MyIute
 4. Продажбата е завршена

Е-Продавница на Алат За Се – www.alatzase.com

 1. Купувачот го избира IuteCredit како начин на плаќање
 2. Се идентификува преку апликацијата MyIute
 3. Одбира број на рати и го потпишува договорот преку MyIute
 4. Продажбата е завршена

Кои се условите за аплицирање?

Може да аплицираат сите државјани на Македонија со возраст од 18-75 години, со валидна лична карта или пасош и трансакциска сметка.
Кредитите се одобруваат на лица кои се вработени, пензионери или се невработени лица кои имаат редовен месечен прилив на средства за што треба да приложат извод од банка за последните 3 месеци.
Додаток за трето дете или постојана парична помош од државата не се смета како важечки прилив или како дополнителен месечен прилив.

Кои документи се потребни за кредит?

За разгледување на барањето за кредит треба да доставите само валидна лична карта или пасош. Пожелно е да го знаете и бројот на вашата здравствена картичка, кој е наведен и во вашата здравствена легитимација.

Како да аплицирам за кредит?

Јавете се на нашиот телефонски број 076/311-600 секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 16:00 часот.

Име

Go to Top