Бензински моторен тример AGRINA YG520

///Бензински моторен тример AGRINA YG520

Бензински моторен тример AGRINA YG520

9,990.00 ден

Мултифункционален бензински моторен тример AGRINA YG520 со телескопска пила и додаток за жива ограда.

Шифра за нарачка: 15314

Опис на производот

Бензински моторен тример AGRINA YG520 (Мултифункционален)

 

Спецификација на продуктот

Моторен тример AGRINA YG520
Тип на гориво (бензин 95 и масло двотактол)
Моќ на моторот 2,2 KW
Мотор 2 тактен
Број на вртежи на моторот 8500 rpm
Косен дел со конец 44 cm
Косен дел со нож 25.5 cm
Зафатнина 45.6 cm 3
Дебелина на најлонскиот конец 2,4 mm
Должина со телескопска пила 2100 mm
Должина со додаток за жива ограда 2300 mm
Тежина: 8.5 kg

Испорака:

  • Глава со конец.
  • Телескопска пила.
  • Додаток за жива ограда.

 

Гаранција на продуктот 12 месеци.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

You may also like…