Бензински моторен тример Multi-Tool FARM by WÜRTH FT43MT

Бензински моторен тример Multi-Tool FARM by WÜRTH FT43MT

Original price was: 17,329.00 ден.Current price is: 13,999.00 ден.

Бензински моторен тример Multi-Tool FARM by WÜRTH FT43MT со јачина од 1,25 KW

Würth logo

– Бесплатна испорака
– Брза испорака за 2-3 работни дена

Можност за плаќање на  РАТИ! Како прочитај тука!

2 Години гаранција

Опис

Бензински моторен тример Multi-Tool FARM by WÜRTH FT43MT

 

Спецификација на продуктот

 

Моторен тример FARM FT43MT
Тип на мотор IE40F-5
Тип на гориво Мешавина
Моќ на моторот 1,25 KW
Мотор 2 тактен со воздушно ладење
Број на вртежи на моторот 7000 rpm
Косен дел со конец 44 cm
Косен дел со нож 26 cm
Зафатнина 42.7 cm 3
Дебелина на најлонскиот конец 2.4 mm
Големина на резервоар 0.95 литри
Сечиво Метално (3Т) и трим глава
Тежина 7,6 kg

 

 

farm by wurth

 

 

 

 

 

 

Гаранција на продуктот 24 месеци.

Информации за испорака:

За нарачки над 2999 Денари испораката е бесплатна на целата територија на Македонија!

Купи на РАТИ!

Купувај на рати

Алат За Се во соработка со IuteCredit  нуди опција за купување на производи на 6 рати со 0% камата во вредност до 40000 денари.

Како функционира?

Физичка продавница на Алат За Се

  1. Продавачот го бара телефонскиот број од купувачот
  2. IuteCredit му го испраќа договорот на купувачот преку апликацијата MyIute
  3. Купувачот одбира број на рати и го потпишува договорот преку апликацијата MyIute
  4. Продажбата е завршена

Е-Продавница на Алат За Се – www.alatzase.com

  1. Купувачот го избира IuteCredit како начин на плаќање
  2. Се идентификува преку апликацијата MyIute
  3. Одбира број на рати и го потпишува договорот преку MyIute
  4. Продажбата е завршена

Кои се условите за аплицирање?

Може да аплицираат сите државјани на Македонија со возраст од 18-75 години, со валидна лична карта или пасош и трансакциска сметка.
Кредитите се одобруваат на лица кои се вработени, пензионери или се невработени лица кои имаат редовен месечен прилив на средства за што треба да приложат извод од банка за последните 3 месеци.
Додаток за трето дете или постојана парична помош од државата не се смета како важечки прилив или како дополнителен месечен прилив.

Кои документи се потребни за кредит?

За разгледување на барањето за кредит треба да доставите само валидна лична карта или пасош. Пожелно е да го знаете и бројот на вашата здравствена картичка, кој е наведен и во вашата здравствена легитимација.

Како да аплицирам за кредит?

Јавете се на нашиот телефонски број 076/311-600 секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 16:00 часот.

Име

Go to Top