Акумулаторски вентилатор MAKITA DCF300Z

Home » Производи » Акумулаторски вентилатор MAKITA DCF300Z

Акумулаторски вентилатор MAKITA DCF300Z

5,499.00 ден

Акумулаторски вентилатор MAKITA DCF300Z работи на 220V и на сите Li-ion батерии 14.4 – 18 V LXT од Makita

САМО УРЕД БЕЗ БАТЕРИЈА

Makita logo 100x22
– Бесплатна испорака
– Брза испорака за 2-3 работни дена

Добијте MAKITA 3 години продолжена гаранција. Со регистрација на вашиот производ до четири недели од купувањето.

Регистрирај се тука за МАКИТА продолжена гаранција.

Опис

Акумулаторски вентилатор MAKITA DCF300Z

 

 

Карактеристики и предности

 • Големиот вентилатор и автоматското нишање обезбедуваат доволен проток на воздух во секој агол на голема просторија од работното место
 • Двоен извор на енергија: AC или Makita акумулатори
 • Компатибилен со LXT батерии
 • Максимална брзина на ветер 220м/мин
 • Двоен извор на енергија: AC или Makita акумулатори
 • Автоматско исклучување наместено на 1, 2 и 4 часа
 • Акумулаторски вентилатор со високи перформанси
 • Предниот браник може да се отстрани за лесно чистење на вентилаторот
 • Вентилаторот се отклонува горе/долу
 • Опремен со рачка за носење, за полесен транспорт
 • Структурата на рамката е конструирана за да се намали звукот на ветерот
 • Тесна подлога за поставување на прозорски праг
 • Постоље од крути метални цевки
 • Три нивоа на брзината на дување

 

AC - DC приклучок  LXT Makita

Спецификација на продуктот

 

 

Модел MAKITA DCF300Z
Напон на акумулаторот
 14.4V –  18 V – LXT батерии
Капацитет на батерии што може да ги користи 1,5 / 2,0 / 3,0 / 4,0 / 5,0 / 6,0 Ah
Тип на акумулатор Li-ion
Макс. брзина на воздух
220m/min
Времетраење на батеријата (долго/средно/кратко)———
BL1415 – 22 мин/35 мин/70 мин
Времетраење на батеријата (долго/средно/кратко)———
BL1415N – 25 мин/40 мин/80 мин
Времетраење на батеријата (долго/средно/кратко)———
BL1430 / BL1430B – 50 мин/80 мин/160 мин
Времетраење на батеријата (долго/средно/кратко)——— BL1450 – 90 мин/145 мин/290 мин
Времетраење на батеријата (долго/средно/кратко)———
BL1460B – 110 мин/175 мин/350 мин
Времетраење на батеријата (долго/средно/кратко)———
BL1815 – 25 мин/40 мин/80 мин
Времетраење на батеријата (долго/средно/кратко)——— BL1815N – 30 мин/50 мин/100 мин
Времетраење на батеријата (долго/средно/кратко)———
BL1820 / BL1820B – 40 мин/65 мин/130 мин
Времетраење на батеријата (долго/средно/кратко)———
BL1830 / BL1830B – 55 мин/90 мин/180 мин
Времетраење на батеријата (долго/средно/кратко)———
BL1840 / BL1840B – 75 мин/125 мин/255 мин
Времетраење на батеријата (долго/средно/кратко)———
BL1850 / BL1850B – 100 мин/160 мин/340 мин
Времетраење на батеријата (долго/средно/кратко)———
BL1860B – 120 мин/190 мин/400 мин
Димензии (Д x Ш x В) 315 x 480 x 600 mm
Тежина само уред без батерија 4,7 kg

 

Испорака

 • MAKITA DCF300Z

Симни го упатството за употреба во PDF ТУКА…

 

Makita 3 години продолжена гаранција

 

 

 

 

 

Makita logo

 

 

 

 

Добијте MAKITA 3 години продолжена гаранција. Со регистрација на вашиот производ до четири недели од купувањето.

Ргистрирај се тука за МАКИТА продолжена гаранција.

Купи на РАТИ!

Купувај на рати

Алат За Се во соработка со СН Финансии  нуди опција за купување на производи до 60 рати и со вредност од 6000 до 120.000 денари.

КАКО ДА АПЛИЦИРАТЕ?

1. Изберете производ кој сакате да го купите на рати на нашата интерет продавница www.alatzase.com

2. Известете не нас кој производ сакате да го купите и на колку рати на следниов телефонски број 076 311 600  преку СН Финансии.

3. Ние ја пополнува вашата апликација за купување на рати.

4. По аплицирањето добивате одговор од СН Финансии за 15 минути и ги добивате посакуваните производи од нас за 2 до 3 работни дена.

Услови за добивање на наменскиот кредит преку СН Финансии

За да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии, потребно е да ги исполнувате следните услови:

Возраст:

За наменскиот кредит преку СН Финансии може да аплицираат сите државјани на Македонија на возраст помеѓу 18 и 68 години кои поседуваат валидна лична карта или пасош, трансакциска сметка, мобилен телефон и електронска адреса (e-mail).

Редовни приходи:

Редовен месечен приход е еден од условите за да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии и тоа да сте во редовен работен однос и со минимална нето плата од 14 500 денари или пензионер на возраст до 68 години и пензија во висина од минимум 12 000 денари.

Потребни документи за аплицирање:

За да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии кредит потребно е да имате валидна лична карта или пасош и здравствена легитимација.

Мобилен телефон и електронска адреса (e-mail):

Потребно e да го наведете бројот на Вашиот мобилен телефон и е-адреса (e-mail) за да аплицирате.

Ви треба помош?

Нашите оператори го очекуваат вашиот повик на 076/311-600 секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 16:00 часот.

Име

Go to Top