Бензинска косилка VILLAGER Atlas 4011 B

Бензинска косилка VILLAGER Atlas 4011 B

20,999.00 ден

Бензинска косилка VILLAGER Atlas 4011 B (V 46 E)

– Бесплатна испорака

Опис

Бензинска косилка VILLAGER Atlas 4011 B (V 46 E)

Карактеристики и предности

 • Оваа серија косилки е наменета за хоби на корисниците
 • Големиот избор на ширина на косење, типови на погони и мотори ќе ги задоволи потребите на секој корисник
 • Без разлика дали сте обичен хобист или тврдоглав градинар во оваа серија сигурно можете да најдете нешто интересно за вас
 • Косење површини од 800 до 1500 м2, Villager® или B&S мотоп, самоходен или туркачки погон, се само некои од опциите што ви стојат на располагање

Спецификација на продуктот

 • Погон Туркање
 • Површина на косење 1100 м²
 • Тип на мотор B&S 450 E OHV
 • Зафатнина на моторот 125цм³
 • Моќност на моторот 1,75 kW / 2800 вртежи во минута
 • Ширина на косење 457мм
 • Висина на косење 25 – 75 мм (5 нивоа, централно)
 • Дијаметар на тркалото предно/задно 178мм/203мм
 • Тип на тело метално
 • Големина на корпа 60л
 • Тежина 30.5кг

 

 

Logo villager

 

 

 

 

 

2 Години гаранција

 

 

 

 

Информации за испорака:

За нарачки над 2999 Денари испораката е бесплатна на целата територија на Македонија!

Вие исто така би сакале…

Име

Go to Top