Бензински моторен тример ISKRA BG-TU520

Опис

Бензински моторен тример ISKRA BG-TU520

Карактеристики и предности

 • Грбен тример за трева, со удобни меки прерамки
 • Комбинација од два режими на работа, која ќе им овозможи ефикасно управување
 • 1,4 kW двотактен мотор со зафатнина од 51,7 cm3
 • Се користи со зафат на двете раце, што ќе ви обезбеди удобна работа.
 • Се носи на грб, со систем на закопчување, и изолација против вибрации

Спецификација на продуктот

 

 • Волумен (Јачина на мотор): 51.7cm3
 • Јачина: 1,4 kW
 • Број на вртежи на мотор: глава со конец: 6525min-1 ; глава со сечило: 6900min-1
 • Тип на моторот: двотактен
 • Капацитет на гориво: 1,2L
 • Должина за палица на косење: 1500 mm
 • Тип на рачка: дворачна
 • Глава со конец: ø 430 mm
 • Глава со сечило: ø 255 mm

 

 

 

 

Iskra logo 2

 

Информации за испорака:

За нарачки над 2999 Денари испораката е бесплатна на целата територија на Македонија!

Купи на РАТИ!

Купувај на рати

Алат За Се во соработка со IuteCredit  нуди опција за купување на производи на 6 рати со 0% камата во вредност до 40000 денари.

Како функционира?

Физичка продавница на Алат За Се

 1. Продавачот го бара телефонскиот број од купувачот
 2. IuteCredit му го испраќа договорот на купувачот преку апликацијата MyIute
 3. Купувачот одбира број на рати и го потпишува договорот преку апликацијата MyIute
 4. Продажбата е завршена

Е-Продавница на Алат За Се – www.alatzase.com

 1. Купувачот го избира IuteCredit како начин на плаќање
 2. Се идентификува преку апликацијата MyIute
 3. Одбира број на рати и го потпишува договорот преку MyIute
 4. Продажбата е завршена

Кои се условите за аплицирање?

Може да аплицираат сите државјани на Македонија со возраст од 18-75 години, со валидна лична карта или пасош и трансакциска сметка.
Кредитите се одобруваат на лица кои се вработени, пензионери или се невработени лица кои имаат редовен месечен прилив на средства за што треба да приложат извод од банка за последните 3 месеци.
Додаток за трето дете или постојана парична помош од државата не се смета како важечки прилив или како дополнителен месечен прилив.

Кои документи се потребни за кредит?

За разгледување на барањето за кредит треба да доставите само валидна лична карта или пасош. Пожелно е да го знаете и бројот на вашата здравствена картичка, кој е наведен и во вашата здравствена легитимација.

Како да аплицирам за кредит?

Јавете се на нашиот телефонски број 076/311-600 секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 16:00 часот.

Коментари и Оцени

Сеуште нема коментари и оцени.

Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.

Вие исто така би сакале…

Име

Go to Top