Бензински моторен тример ISKRA TU520SEU

Опис

Бензински моторен тример ISKRA TU520SEU

Карактеристики и предности

 • Комбинација од два режими на работа, која ќе им овозможи ефикасно уредување на вашата околина
 • 1,4 kW двотактен мотор со зафатнина од 51,7 cm3
 • Се користи со зафат на двете раце, што ќе ви обезбеди удобна работа.
 • За подолга и непрекината работа опремен е со резервоар од 1,2 литри гориво

Спецификација на продуктот

 

 • Карактеристики на производот
 • Волумен на моторот: 51,7 cm3
 • Моќност: 1,4 kW (2,0 KM)
 • Број на вртежи на моторот (глава со конец): ** 6525 вртежи во минута
 • Број на вртежи на моторот (глава со острица): **: 6900 o / min
 • Мотор: двотактен
 • Волумен за гориво: 1,2 л
 • Должина на рачка: 1640 мм
 • Со две рачки
 • Глава со конец: ø 430 mm
 • Глава со отвор: ø 255 mm

 

 

 

 

Iskra logo 2

 

Информации за испорака:

За нарачки над 2999 Денари испораката е бесплатна на целата територија на Македонија!

Вие исто така би сакале…

Име

Go to Top