Бензинска косилка VILLAGER Falcon 6111 B

Бензинска косилка VILLAGER Falcon 6111 B

33,999.00 ден

Бензинска косилка VILLAGER Falcon 6111 B ( VRS 530 PV)

Опис

Бензинска косилка VILLAGER Falcon 6111 B (VRS 530 PV)

Карактеристики и предности

 • Кај овие Villager® косилки немало никаков компромис туку само најдоброто од најдоброто е доволно
 • Секој од четирите модели има некоја од карактеристиките што го издвојуваат од слични уреди од други производители

Спецификација на продуктот

 • Погон Самоходна
 • Површина на косење 1500 м²
 • Тип на мотор B&S 750 EX DOV
 • Зафатнина на моторот 161 цм³
 • Моќност на моторот 2.5 kW / 2800 вртежи во минута
 • Ширина на косење 525мм
 • Висина на косење 28 – 75 мм (6 нивоа, централно)
 • Тип на погон Самоходен варијабилен Villager®
 • Дијаметар на тркалото предно/задно 203мм/280мм
 • Тип на тело Метално
 • Големина на корпа 65л
 • Тежина 36.5 кг

 

2 Години гаранција

Logo villager

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Информации за испорака:

За нарачки над 2999 Денари испораката е бесплатна на целата територија на Македонија!

Вие исто така би сакале…

Име

Go to Top