Церада 3 x 5 m

Home » Производи » Церада 3 x 5 m

Церада 3 x 5 m

550.00 ден

Церада 3 x 5 m

Опис

Церада 3 x 5 m

Спецификации

  • Тарпаулин 80 гр
  • 3 х 5 м
  • Погодно е за покривање и заштита на автомобили, чамци, предмети и предмети

 

Logo villager

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вие исто така би сакале…

Име

Go to Top