Церада 4 x 6 m

Церада 4 x 6 m

1,199.00 ден

Церада 4 x 6 m

Опис

Церада 4 x 6 m

Спецификации

  • Тарпаулин 120 гр
  • 4 х 6 м
  • Погодно е за покривање и заштита на автомобили, чамци, предмети и предмети

 

Logo villager

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Информации за испорака:

За редовни нарачки над 2999 Денари испораката е бесплатна на целата територија на Македонија!

ВАЖНО!

За производите кои се на акција испоракта не е бесплатна и  се доплаќа за каргото при испорака!

Вие исто така би сакале…

Име

Go to Top