Церада 6 x 8 m

Церада 6 x 8 m

3,100.00 ден

Церада 6 x 8 m

Опис

Церада 6 x 8 m

Спецификации

  • Тарпаулин 150 гр
  • 6 х 8 м
  • Погодно е за покривање и заштита на автомобили, чамци, предмети и предмети

 

Logo villager

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Информации за испорака:

За нарачки над 2999 Денари испораката е бесплатна на целата територија на Македонија!

Вие исто така би сакале…

Име

Go to Top