FARM by WÜRTH FWP50 Моторна пумпа за вода

FARM by WÜRTH FWP50 Моторна пумпа за вода

Original price was: 14,500.00 ден.Current price is: 12,499.00 ден.

FARM by WÜRTH FWP50 Моторна пумпа за вода, лесна и штедлива наменета за наводнување на земјоделски површини.

Wurth logo

– Бесплатна испорака
– Брза испорака за 2-3 работни дена

Можност за плаќање на  РАТИ! Како прочитај тука!

Гаранција 2 Години

 

Опис

FARM by WÜRTH FWP50 Моторна пумпа за вода

Спецификација на продуктот

Произведувач FARM by WÜRTH
Модел FWP50
Мотор 4-тактен со воздушно ладење
Тип на мотор JP168
Зафатнина cm³ 163 сс
Јачина на мотор 4,0 kW / 3600 в/min
Резервоар за гориво 3,6 литри
Резервоар за масло 0,6 литри
Максимален проток на вода 35.000 литри/час
Максимална должина на исфрлање на вода 26 метри
Максимална висина на исфрлање на вода 8 метри
Приклучок на влез/излез (50 мм)2″/(50 мм)2″
Стартување рачно
Тежина 20 кг.

farm by wurth

 

 

 

 

 

 

 

Гаранција на продуктот 24 месеци.

Информации за испорака:

За нарачки над 2999 Денари испораката е бесплатна на целата територија на Македонија!

Купи на РАТИ!

Купувај на рати

Алат За Се во соработка со IuteCredit  нуди опција за купување на производи на 6 рати со 0% камата во вредност до 40000 денари.

Како функционира?

Физичка продавница на Алат За Се

  1. Продавачот го бара телефонскиот број од купувачот
  2. IuteCredit му го испраќа договорот на купувачот преку апликацијата MyIute
  3. Купувачот одбира број на рати и го потпишува договорот преку апликацијата MyIute
  4. Продажбата е завршена

Е-Продавница на Алат За Се – www.alatzase.com

  1. Купувачот го избира IuteCredit како начин на плаќање
  2. Се идентификува преку апликацијата MyIute
  3. Одбира број на рати и го потпишува договорот преку MyIute
  4. Продажбата е завршена

Кои се условите за аплицирање?

Може да аплицираат сите државјани на Македонија со возраст од 18-75 години, со валидна лична карта или пасош и трансакциска сметка.
Кредитите се одобруваат на лица кои се вработени, пензионери или се невработени лица кои имаат редовен месечен прилив на средства за што треба да приложат извод од банка за последните 3 месеци.
Додаток за трето дете или постојана парична помош од државата не се смета како важечки прилив или како дополнителен месечен прилив.

Кои документи се потребни за кредит?

За разгледување на барањето за кредит треба да доставите само валидна лична карта или пасош. Пожелно е да го знаете и бројот на вашата здравствена картичка, кој е наведен и во вашата здравствена легитимација.

Како да аплицирам за кредит?

Јавете се на нашиот телефонски број 076/311-600 секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 16:00 часот.

Име

Go to Top