Моторен тример VILLAGER BC 52 EB

Моторен тример VILLAGER BC 52 EB

11,999.00 ден

Моторен тример VILLAGER BC 52 EB

Опис

Моторен тример VILLAGER BC 52 EB

Карактеристики и предности

 • Портокаловата серија на Villager моторни тримери најдобро ја илустрира разновидноста на понудата
 • Еко-пријателски модели од сите облици и цели
 • Во зависност од вашите потреби, ние можеме да ви понудиме: класични и дорзални модели; широк спектар на мотори со различна моќност и зафатнина; раздвојливи и неделиви кардански цевки; „Велосипедски“ и „кружен“ зафат, обични и професионални ремени
 • Користи мешавина на бензин и масло 2Т во однос 40:1 (25%)

Спецификација на продуктот

 • Тип на мотор Двотактен, со воздушно ладење
 • Зафатнина на моторот 51,7 см³
 • Моќност на моторот / вртежи во минута 1,3 kW / 7800 вртежи во минута
 • Широчина на косење со жица 450 мм
 • Широчина на косење со ножот 255мм
 • Систем за пренос Кардан
 • Типна карданска цевка Неделив алуминиум
 • Дијаметар на карданска цевка 26 мм
 • Тип на зафат Велосипедска(bike) рачка
 • Тип на ремен Професионален ремен
 • Тежина 8,3кг

Гаранција 1 година

 

Logo villager

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Информации за испорака:

За нарачки над 2999 Денари испораката е бесплатна на целата територија на Македонија!

Купи на РАТИ!

Купувај на рати

Алат За Се во соработка со IuteCredit  нуди опција за купување на производи на 6 рати со 0% камата во вредност до 40000 денари.

Како функционира?

Физичка продавница на Алат За Се

 1. Продавачот го бара телефонскиот број од купувачот
 2. IuteCredit му го испраќа договорот на купувачот преку апликацијата MyIute
 3. Купувачот одбира број на рати и го потпишува договорот преку апликацијата MyIute
 4. Продажбата е завршена

Е-Продавница на Алат За Се – www.alatzase.com

 1. Купувачот го избира IuteCredit како начин на плаќање
 2. Се идентификува преку апликацијата MyIute
 3. Одбира број на рати и го потпишува договорот преку MyIute
 4. Продажбата е завршена

Кои се условите за аплицирање?

Може да аплицираат сите државјани на Македонија со возраст од 18-75 години, со валидна лична карта или пасош и трансакциска сметка.
Кредитите се одобруваат на лица кои се вработени, пензионери или се невработени лица кои имаат редовен месечен прилив на средства за што треба да приложат извод од банка за последните 3 месеци.
Додаток за трето дете или постојана парична помош од државата не се смета како важечки прилив или како дополнителен месечен прилив.

Кои документи се потребни за кредит?

За разгледување на барањето за кредит треба да доставите само валидна лична карта или пасош. Пожелно е да го знаете и бројот на вашата здравствена картичка, кој е наведен и во вашата здравствена легитимација.

Како да аплицирам за кредит?

Јавете се на нашиот телефонски број 076/311-600 секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 16:00 часот.

Име

Go to Top