Моторен тример VILLAGER BC 900 S

Моторен тример VILLAGER BC 900 S

10,999.00 ден

Моторен тример VILLAGER BC 900 S

Опис

Моторен тример VILLAGER BC 900 S

Карактеристики и предности

 • BC 900 S, BC 1250 S и BC 1900 S се основната серија на Villager моторни тримери
 • Сите три модели се идентични по дизајнот, овозможувајќи универзални делови и лесно одржување
 • Единствено што прави разлика се моторите со кои се напојуваат.
 • Гарантираат пристапност, сигурност и едноставност

Спецификација на продуктот

 • Тип на мотор Двотактен, со воздушно ладење
 • Зафатнина на моторот 32,6 см³
 • Моќност на моторот / вртежи во минута 0,9 kW / 7800 вртежи во минута
 • Широчина на косење со жица 415 мм
 • Широчина на косење со ножот 255мм
 • Систем за пренос Кардан
 • Тип на карданска цевка Неразделив алуминиум
 • Дијаметар на карданска цевка 28 мм
 • Тип на зафат Велосипедска рачка
 • Тип на ремен Професионален ремен
 • Тежина 7 кг

Logo villager

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Информации за испорака:

За нарачки над 2999 Денари испораката е бесплатна на целата територија на Македонија!

Вие исто така би сакале…

Име

Go to Top