Столарска стега прилагодива за цевка 3/4″ EXTOL PREMIUM

Столарска стега прилагодива за цевка 3/4″ EXTOL PREMIUM

999.00 ден

Столарска стега прилагодива за цевка 3/4″ EXTOL PREMIUM

Каталошки број: 8815403

Extool Premium

– Брза испорака за 2-3 работни дена

Можност за плаќање на  РАТИ! Како прочитај тука!

 

 

 

 

Опис

Столарска стега прилагодива за цевка 3/4″ EXTOL PREMIUM

Карактеристики и предности

  • Должината – опсегот на стегачот EXTOL PREMIUM 8815403 може да се прилагоди со која било должина од 3/4″ цевка
  • Препорачана дебелина на ѕидот на цевката мин. 2,4 мм
  • Надворешен навој (DN 20) мора да се исече на едниот крај од цевката и овој дел е фиксиран во фиксната завршна клешта, додека другиот дел од стегачот е лизгачки/прилагодлив и неговата положба на цевката може да се смени со помош на пружинска брава
  • Предноста на стегачот е можноста за поставување на потребната работна должина. а исто така и можност за користење во пар или во неколку парчиња (испораката содржи само 1 парче)
  • Фиксација на фиксирани краеви со помош на цевка со надворешен навој DN 20 – 3/4″ -26.9mm
  • За дијаметар на цевка од 3/ 4″

 

 

 

Extool Premium

 

Купи на РАТИ!

Купувај на рати

Алат За Се во соработка со СН Финансии  нуди опција за купување на производи до 60 рати и со вредност од 6000 до 120.000 денари.

КАКО ДА АПЛИЦИРАТЕ?

1. Изберете производ кој сакате да го купите на рати на нашата интерет продавница www.alatzase.com

2. Известете не нас кој производ сакате да го купите и на колку рати на следниов телефонски број 076 311 600  преку СН Финансии.

3. Ние ја пополнува вашата апликација за купување на рати.

4. По аплицирањето добивате одговор од СН Финансии за 15 минути и ги добивате посакуваните производи од нас за 2 до 3 работни дена.

Услови за добивање на наменскиот кредит преку СН Финансии

За да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии, потребно е да ги исполнувате следните услови:

Возраст:

За наменскиот кредит преку СН Финансии може да аплицираат сите државјани на Македонија на возраст помеѓу 18 и 68 години кои поседуваат валидна лична карта или пасош, трансакциска сметка, мобилен телефон и електронска адреса (e-mail).

Редовни приходи:

Редовен месечен приход е еден од условите за да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии и тоа да сте во редовен работен однос и со минимална нето плата од 14 500 денари или пензионер на возраст до 68 години и пензија во висина од минимум 12 000 денари.

Потребни документи за аплицирање:

За да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии кредит потребно е да имате валидна лична карта или пасош и здравствена легитимација.

Мобилен телефон и електронска адреса (e-mail):

Потребно e да го наведете бројот на Вашиот мобилен телефон и е-адреса (e-mail) за да аплицирате.

Ви треба помош?

Нашите оператори го очекуваат вашиот повик на 076/311-600 секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 16:00 часот.

Критики

Нема критики сеуште.

Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.

Име

Go to Top