EXTOL CRAFT Прскалка под притисок со должина 310/500 мм

EXTOL CRAFT Прскалка под притисок со должина 310/500 мм

399.00 ден

EXTOL CRAFT Прскалка под притисок со должина 310/500 мм

Каталошки број: 974100

Extool craft

– Брза испорака за 2-3 работни дена

Можност за плаќање на  РАТИ! Како прочитај тука!

 

 

 

 

Опис

EXTOL CRAFT Прскалка под притисок со должина 310/500 мм

Карактеристики и предности

 • Прскалка под притисок, додаток за црево со резервоар
 • Прскалката под притисок на црево со резервоар е наменет за чистење под притисок на површини како што се тротоари, тераси, градинарски мебел, автомобили, велосипеди и слично директно од водоводниот систем или пумпата.
 • Металниот додаток за прскање е долг 9 cm и може да се прошири за уште 20 cm благодарение на разделникот.
 • Активирањето може да се фиксира во затворена положба за подолго чистење.
 • Интензитетот на прскањето може да се прилагоди со помош на ротирачката прскалка од замаглување до млаз вода со полн притисок.
 • Прицврстувањето на цревото се врши брзо со помош на брзата спојка.

 

 

Extool craft

 

Купи на РАТИ!

Купувај на рати

Алат За Се во соработка со IuteCredit  нуди опција за купување на производи на 6 рати со 0% камата во вредност до 40000 денари.

Како функционира?

Физичка продавница на Алат За Се

 1. Продавачот го бара телефонскиот број од купувачот
 2. IuteCredit му го испраќа договорот на купувачот преку апликацијата MyIute
 3. Купувачот одбира број на рати и го потпишува договорот преку апликацијата MyIute
 4. Продажбата е завршена

Е-Продавница на Алат За Се – www.alatzase.com

 1. Купувачот го избира IuteCredit како начин на плаќање
 2. Се идентификува преку апликацијата MyIute
 3. Одбира број на рати и го потпишува договорот преку MyIute
 4. Продажбата е завршена

Кои се условите за аплицирање?

Може да аплицираат сите државјани на Македонија со возраст од 18-75 години, со валидна лична карта или пасош и трансакциска сметка.
Кредитите се одобруваат на лица кои се вработени, пензионери или се невработени лица кои имаат редовен месечен прилив на средства за што треба да приложат извод од банка за последните 3 месеци.
Додаток за трето дете или постојана парична помош од државата не се смета како важечки прилив или како дополнителен месечен прилив.

Кои документи се потребни за кредит?

За разгледување на барањето за кредит треба да доставите само валидна лична карта или пасош. Пожелно е да го знаете и бројот на вашата здравствена картичка, кој е наведен и во вашата здравствена легитимација.

Како да аплицирам за кредит?

Јавете се на нашиот телефонски број 076/311-600 секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 16:00 часот.

Критики

Нема критики сеуште.

Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.

Име

Go to Top