Аголна брусилка BOSCH GWS 750 S (750W) 115mm

///Аголна брусилка BOSCH GWS 750 S (750W) 115mm

Аголна брусилка BOSCH GWS 750 S (750W) 115mm

4,999.00 ден

Аголна брусилка BOSCH GWS 750 S (750W) 115mm со можност на регулација на број на втрежи од 2.800 до 11.000 вртежи во минута.

Шифра за нарачка: 77791

Опис на производот

Аголна брусилка BOSCH GWS 750 S (750W) 115mm

Карактеристики и предности

  • Аголна брусилка BOSCH GWS 750 S  (750W) 115 mm со потенциометар.
  • Функција за избор на брзина со можност на регулација на број на втрежи од 2.800 до 11.000 вртежи во минута.
  • Лесна контрола и едноставно ракување.
  • Подобрено ладење за време на подолготрајна работа.
  • Нов тип на мотор со голема снага.
  • Ергономски дизајн за полесно ракување и помалку замарање на рацете.
  • Подобрен проток на воздухот поради контрола на зголемена температура.

Спецификација на продуктот

Модел BOSCH GWS 750 S
Јачина 750 W
Број на вртежи во празен од 2.800 – 11.000 min-1
Навој на вретено M 14
Дијаметар на дискот 115 mm
Дијаметар на гумен диск 115 mm
Дијаметар на лончеста четка 75 mm
Димензија на брусилката (должина) 270 mm
Димензија на брусалката (висина) 100 mm
Тежина 1.8 kg
Прекинувач Двоен

 

BOSCH 3 godini garancija

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

You may also like…