Платени нарачки можете лично да ги превземете во нашиот дистрибутивен магацин.

Тој се наоѓа на адресата ул.Козјачка 8б населба Вера Которка (Доброшане), Куманово
Работно време на магацинот:

  • Понеделник – Петок: 8:00 – 16:00 часот

При лично подигнување на артиклите кои ги имате предходно порачано, ве молиме прво проверете дали артиклите се подготвени за преземање на телефонскиот број 076/311-600.

Кога лично се подигнуваат артиклите во нашиот магацин ве молиме да понесете копија од фактурата која е пратена на вашата email адреса. При подигнување на артиклите од нашиот магацин немате никакви дополнителни трошоци за испорака.

Или можете да ја платите стоката на лице место во нашиот магацин во готово или со кредитна или дебитна картичка (VISA, MASTER/MAESTRO).

ЗАБЕЛЕШКА: кога артиклите се платени со општа уплатница, истите ќе бидат испорачани кога уплатените средства ќе бидат прокнижени на нашата банковна сметка (според принципите на банките – по правило, наредниот работен ден), затоа ве молиме проверете го статусот на нарачката на телефонскиот број 076/311-600.