Почитувани потрошувачи!

Како да нарачам:

  1. Нарачки можете да направите преку нашата веб страна кога ке се регистрирате на следниов линк тука.
  2. Нарачка може да направите директно преку телефон на бројот 076/311-600 или преку VIBER на истиот број.
  3. Нарачка може да направите преку еmail на [email protected].

Работно време:

Секој работен ден од понеделник до петок од 08 до 17 часот. За викенди и празници не работиме.

Начин на плаќање:

Плаќањето во моментот може да се изврши на следниве начини:

  1. Преку ваша трансакциска сметка на нашата жиро сметка.
  2. Во готово при испорака преку поштенска служба.
  3. Вирмански како правно лице.
  4. Плаќање на рати (прочитај го упатството за плаќање на рати тука)

Рок на испорака:

Испораката на производите е од рок од 1-3 работни дена по добиената уплата.

Доставата во моментот се врши преку карго служба на целата територија на Македонија.

За реонот на Куманово вршиме наша достава до врата на купувачот.