Листа на овластени сервиси во Македонија

Куманово


Овластен сервис за STIHL и VIKING
(Моторни пили, тримери…)
Работно време:
Понеделник – Петок: 08 – 16 часот
Сабота: 08 – 15 часот

ДПТГ АЈФИКС. ДОО
ул. Козјачка 8б
Куманово
Телефони: 078/837-700 076/311-600
e-mail: [email protected]


Скопје


Овластен сервис за апарати за заварување Daihen Varstroj Словенија.

РАДИКОН
ул. Исаија Мажовски бр. 44 локал 6
Скопје
Телефон: 070/219-381
еe-mail: [email protected]


Специјализиран сервис за електричен алат  STANLEY, BLACK&DECKER и De WALT.
Врши поправка и на алати од други брендови MAKITA, BOSCH и HITACHI.
Располага со оригинални резервни делови и прибор за истите без услов за монтажа во сервисот.

СЕРВИС ДЕВАЛТ дооел Скопје
ул. Методија Андонов ченто бр.9
Скопје
Телефон: 075/423-866
e-mail: [email protected]


Овластен Сервис за BOSCH во Македонија.

Ројка ДООЕЛ
Ул. Јани Лукровски бб, Т.Ц. Автокоманда – локал 69
1000 Скопје
Тел: + 389 02 3174-303
Моб: +389 70 388 530

 

Д.Д. Електрис ДООЕЛ
Сава Ковачевиќ 47 број 3, Скопје (позади салата Расадник)
e-mail: [email protected]
Тел.: +389 2 2 46 76 10
Моб.: + 389 70 595 888

Работно време: 08.00 – 16.00


Овластен Сервис  Villager во Македонија.
ул. Перо Наков 144
Скопје
02 2551 801


Овластен сервис за водни пумпи NOVOTERM

ХИДРОМА ПАМПС
ул. Никола Русински б.б.
Скопје
Телефон: 070/898-101


Овластен сервис за електриен алат за FERM Холандија и OMEGA AIR .

АЛПЕ ТЕХНА
Ул.15 бр.40, Јурумлери – Скопје

e-mail: [email protected]

Телефон
+389 (0) 2 2533 527

Работно време
Понеделник – Петок од 08:30 до 16:30