Мешалка за боја и маси 1800W FERM PMM1010

Мешалка за боја и маси 1800W FERM PMM1010

6,999.00 ден

Мешалка за боја и маси 1800W FERM PMM1010

Опис

Мешалка за боја и маси 1800W FERM PMM1010

Карактеристики и предности

 • Lock-on копче
 • Варио.елек. контрола на брзина
 • 2 механички брзини
 • Мешач вклучен
 • Дијаметар на мешалка 140 mm
 • 3m гумен кабел

Спецификација на продуктот

 • Мешалка за боја и маси 1800W FERM PMM1010
 • Напон                                230-240V, 50Hz
 • Моќност                            1800W
 • Брз.празен од 1               180-400/min.
 • Брз.празен од 2              300-700/min.

Исорака

 • Универзален мешач
 • 2 клуча

Гаранција 2 години.

FERM logo

Критики

Нема критики сеуште.

Само најавени корисници кои го купиле овој производ може да остават коментар.

Go to Top