Пневматски пиштол со манометар и црево WÜRTH

700.00 ден

Пиштол со манометар и црево FARM by WÜRTH FKPMC

  • Пиштол за компресор,
  • За пумпање на пневматици,
  • Со манометар и црево,
  • Приклучок за авто вентил
Спореди

Опис на производот

farm by wurth