Сушара JASPER со 40 метри жица за сушење

///Сушара JASPER со 40 метри жица за сушење

Сушара JASPER со 40 метри жица за сушење

1,599.00 ден

Сушара JASPER со 40 метри жица за сушење погодна за внатрешна и надворешна употреба, лесна за чување и употреба.

Шифра за нарачка:

Опис на производот

Сушара JASPER со 40 метри жица за сушење

Сушара JASPER со 40 метри жица за сушење

  • Сушара со 40 метри жица за сушење.
  • Погодна за отворен и затворен простор, тераси и купатила.
  • Направена од обоен челик и антирѓосувачки челични полици..
  • Лесна и едноставна за употреба и чување.
  • Мобилна со тркала.
  • Тежина 9 килограми

colombo-logo

 

 

 

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

You may also like…