Вибрациона брусилка FERM 220W PSM1013

Вибрациона брусилка FERM 220W PSM1013

2,999.00 ден

Вибрациона брусилка FERM 220W PSM1013

Опис

Вибрациона брусилка FERM 220W PSM1013

Карактеристики и предности

 • Velcro алуминиумска папуча
 •  Универзален систем за стегање
 • Активен систем за усисување
 • Кутија за складирање

Спецификација на продуктот

 • Напон                            230-240V, 50Hz
 • Моќност                        220W
 • Брз.празен од              13.000/min.
 • Осцилации                   26.000/min.
 • Брусна хартија            145 x 145 х 88 mm
 • Тежина                          2.7 kg

Испорака

 • Торба за прашина
 • 5 брусни хартии (P80)
 • 5 брусни хартии (P120)

FERM logo

 

 

 

 

Гаранција 2 години.

Критики

Нема критики сеуште.

Само најавени корисници кои го купиле овој производ може да остават коментар.

Go to Top