Гарнитура со 94 парчиња патент клучеви и уметоци во куфер

Home » Производи » Гарнитура со 94 парчиња патент клучеви и уметоци во куфер

Гарнитура со 94 парчиња патент клучеви и уметоци во куфер

4,499.00 ден

Гарнитура со 94 парчиња патент клучеви и уметоци во куфер

Артикал: 1257375

WORKERS BEST

– Бесплатна испорака
– Брза испорака за 2-3 работни дена

Можност за плаќање на  РАТИ! Како прочитај тука!

 

Опис

Гарнитура со 94 парчиња патент клучеви и уметоци во куфер 1/4″ 1/2″

Карактеристики и предности

  • Оваа гарнитура за алат од 94 парчиња патент клучеви и уметоци на 1/4″ 1/2″  е практична и направена од chrome vanadium steel
  • Насадни клучеви од 1/4″ 4-13mm
  • Насадни клучеви од 1/2″ 10-32mm
  • Вклучени се и продолжетоци, универзални адаптери, патетнт битови и имбус кличеви  3 парчиња.
  • Брзо оклучување на рачката со притискање на копчето.

 

WORKERS BEST

 

Купи на РАТИ!

Купувај на рати

Алат За Се во соработка со СН Финансии  нуди опција за купување на производи до 60 рати и со вредност од 6000 до 120.000 денари.

КАКО ДА АПЛИЦИРАТЕ?

1. Изберете производ кој сакате да го купите на рати на нашата интерет продавница www.alatzase.com

2. Известете не нас кој производ сакате да го купите и на колку рати на следниов телефонски број 076 311 600  преку СН Финансии.

3. Ние ја пополнува вашата апликација за купување на рати.

4. По аплицирањето добивате одговор од СН Финансии за 15 минути и ги добивате посакуваните производи од нас за 2 до 3 работни дена.

Услови за добивање на наменскиот кредит преку СН Финансии

За да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии, потребно е да ги исполнувате следните услови:

Возраст:

За наменскиот кредит преку СН Финансии може да аплицираат сите државјани на Македонија на возраст помеѓу 18 и 68 години кои поседуваат валидна лична карта или пасош, трансакциска сметка, мобилен телефон и електронска адреса (e-mail).

Редовни приходи:

Редовен месечен приход е еден од условите за да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии и тоа да сте во редовен работен однос и со минимална нето плата од 14 500 денари или пензионер на возраст до 68 години и пензија во висина од минимум 12 000 денари.

Потребни документи за аплицирање:

За да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии кредит потребно е да имате валидна лична карта или пасош и здравствена легитимација.

Мобилен телефон и електронска адреса (e-mail):

Потребно e да го наведете бројот на Вашиот мобилен телефон и е-адреса (e-mail) за да аплицирате.

Ви треба помош?

Нашите оператори го очекуваат вашиот повик на 076/311-600 секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 16:00 часот.

Име

Go to Top