INTEX Базен 26790NP Правоаголен со конструкција 400x200x122cm

INTEX Базен 26790NP Правоаголен со конструкција 400x200x122cm

46,599.00 ден

INTEX Базен 26790NP Prism Premium Правоаголен со конструкција 400x200x122cm

intex logo small

– Бесплатна испорака
– Брза испорака за 2-3 работни дена

Можност за плаќање на  РАТИ! Како прочитај тука!

Опис

INTEX Базен 26790NP Prism Premium Правоаголен со конструкција 400x200x122cm

Спецификација и карактеристики

 • Правоаголниот базен Intex Prism Frame 4mx2mx1,22 m е дизајниран да се вклопи во секој двор.
 • Изграден е да обезбеди дополнителен простор за пливање.
 • Содржи повеќе вода во базенот отколку традиционалните базени со тркалезна рамка, што им овозможува на пливачите да ја ценат максималната површина за пливање.
 • Изработен од тристран издржлив материјал отпорен на пробивање.
 • Ги има сите големи предности на базените со метална рамка, засилени со силни челични цевки обложени со прав и елегантна и висококвалитетна постава.
 • Технологијата за хидро аерација е вклучена во пумпата за филтер за касети, која обезбедува подобрена циркулација и филтрација, ја подобрува бистрината на водата и ги зголемува негативните јони на површината на водата.
 • Карактеристики:
 • Krystal Clear филтер пумпа, проток на пумпа: 2.006 l/h, 220-240V
 • Големина (l/w/h): 400x200x122 cm
 • Волумен на вода при 90% полнење 8.418 литри
 • Монтирање за 45 минути.

Испорака:

 1. INTEX Базен 26790NP Правоаголен со конструкција 400x200x122cm
 2. Пумпа со филтер
 3. Скали

 

INTEX Базен 26790NP Правоаголен со конструкција 400x200x122cm

Intex logo

 

 

 

Информации за испорака:

За редовни нарачки над 2999 Денари испораката е бесплатна на целата територија на Македонија!

ВАЖНО!

За производите кои се на акција испоракта не е бесплатна и  се доплаќа за каргото при испорака!

Купи на РАТИ!

Купувај на рати

Алат За Се во соработка со IuteCredit  нуди опција за купување на производи на 6 рати со 0% камата во вредност до 40000 денари.

Како функционира?

Физичка продавница на Алат За Се

 1. Продавачот го бара телефонскиот број од купувачот
 2. IuteCredit му го испраќа договорот на купувачот преку апликацијата MyIute
 3. Купувачот одбира број на рати и го потпишува договорот преку апликацијата MyIute
 4. Продажбата е завршена

Е-Продавница на Алат За Се – www.alatzase.com

 1. Купувачот го избира IuteCredit како начин на плаќање
 2. Се идентификува преку апликацијата MyIute
 3. Одбира број на рати и го потпишува договорот преку MyIute
 4. Продажбата е завршена

Кои се условите за аплицирање?

Може да аплицираат сите државјани на Македонија со возраст од 18-75 години, со валидна лична карта или пасош и трансакциска сметка.
Кредитите се одобруваат на лица кои се вработени, пензионери или се невработени лица кои имаат редовен месечен прилив на средства за што треба да приложат извод од банка за последните 3 месеци.
Додаток за трето дете или постојана парична помош од државата не се смета како важечки прилив или како дополнителен месечен прилив.

Кои документи се потребни за кредит?

За разгледување на барањето за кредит треба да доставите само валидна лична карта или пасош. Пожелно е да го знаете и бројот на вашата здравствена картичка, кој е наведен и во вашата здравствена легитимација.

Како да аплицирам за кредит?

Јавете се на нашиот телефонски број 076/311-600 секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 16:00 часот.

Коментари и Оцени

Сеуште нема коментари и оцени.

Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.

Go to Top