INTEX Ultra XTR Базен со конструкција 549×132 cm 26330np

INTEX Ultra XTR Базен со конструкција 549×132 cm 26330np

66,999.00 ден

INTEX Ultra XTR Базен со конструкција 549×132 cm со скали, филтер пумпа со филтер, подлога и прекривка (26330NP)

intex logo small

– Бесплатна испорака
– Брза испорака за 2-3 работни дена

Можност за плаќање на  РАТИ! Како прочитај тука!

Опис

INTEX Ultra XTR Базен со конструкција 549×132 cm 26330np

Спецификација и карактеристики

 • INTEX Ultra XTR Базен со конструкција 549×132 cm
 • Димензија 549×132 cm
 • Капацитет на вода кога е наполнет 26423 литри
 • Супер силнен страничен зид од 132 cm кој е тројно обложен 
 • 3 разнични слоја кои се направени од екстра силен и издржлив материјал SUPER-TOUGH®
 • Лесен за монтажа и демонтажа
 • Димензија на базенот ширина 549 cm x висина 132 cm
 • Филтер пумпа со капацитет 7900 лит на час
 • Користи филтер ТИП А (29000)
 • ULTRA XTR технологија
 • Капацитет: 26423 литри на 90% наполнетост со вода
 • Тежина 128 кг

Испорака:

 1. INTEX Ultra XTR Базен со конструкција 549×132 cm
 2. Пумпа со филтер
 3. Подлога за базен
 4. Прекривка за базен
 5. Скали

Intex logo

 

 

 

Информации за испорака:

За редовни нарачки над 2999 Денари испораката е бесплатна на целата територија на Македонија!

ВАЖНО!

За производите кои се на акција испоракта не е бесплатна и  се доплаќа за каргото при испорака!

Купи на РАТИ!

Купувај на рати

Алат За Се во соработка со IuteCredit  нуди опција за купување на производи на 6 рати со 0% камата во вредност до 40000 денари.

Како функционира?

Физичка продавница на Алат За Се

 1. Продавачот го бара телефонскиот број од купувачот
 2. IuteCredit му го испраќа договорот на купувачот преку апликацијата MyIute
 3. Купувачот одбира број на рати и го потпишува договорот преку апликацијата MyIute
 4. Продажбата е завршена

Е-Продавница на Алат За Се – www.alatzase.com

 1. Купувачот го избира IuteCredit како начин на плаќање
 2. Се идентификува преку апликацијата MyIute
 3. Одбира број на рати и го потпишува договорот преку MyIute
 4. Продажбата е завршена

Кои се условите за аплицирање?

Може да аплицираат сите државјани на Македонија со возраст од 18-75 години, со валидна лична карта или пасош и трансакциска сметка.
Кредитите се одобруваат на лица кои се вработени, пензионери или се невработени лица кои имаат редовен месечен прилив на средства за што треба да приложат извод од банка за последните 3 месеци.
Додаток за трето дете или постојана парична помош од државата не се смета како важечки прилив или како дополнителен месечен прилив.

Кои документи се потребни за кредит?

За разгледување на барањето за кредит треба да доставите само валидна лична карта или пасош. Пожелно е да го знаете и бројот на вашата здравствена картичка, кој е наведен и во вашата здравствена легитимација.

Како да аплицирам за кредит?

Јавете се на нашиот телефонски број 076/311-600 секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 16:00 часот.

Коментари и Оцени

Сеуште нема коментари и оцени.

Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.

Име

Go to Top