Milwaukee Sawzall Сет од 11 пили за метал за реципрочна пила

Milwaukee Sawzall Сет од 11 пили за метал за реципрочна пила

3,999.00 ден

Milwaukee Sawzall Сет од 11 пили за метал за реципрочна пила плус кутија за чување на пилите

Артикал: 4932492653

Milwaukee logo

– Бесплатна испорака

– Брза испорака за 2-3 работни дена

Можност за плаќање на РАТИ! Како прочитај тука!

Опис

Milwaukee Sawzall Сет од 11 пили за метал за реципрочна пила

 

Milwaukee Sawzall Сет од 11 пили за метал за реципрочна пила плус кутија за чување

MILWAUKEE 230MM X 7TPI METAL TORCH CARBIDE DEMOLITION SAWZALL BLADE - 48005202

Спецификација на продуктот:

 • MILWAUKEE 230MM X 7TPI METAL TORCH CARBIDE DEMOLITION SAWZALL BLADE – 48005202
 • Должина на сечиво : 230 mm
 • Макс капацитет на сечење (леани метални цевки) : 10 – 175 mm
 • Макс капацитет на сечење (inox) : 5 – 13 mm
 • Макс капацитет на сечење (метални цевки) : 10 – 175 mm
 • Макс капацитет на сечење (обоени метали) : 5 – 13 mm
 • Макс капацитет на сечење (метал) : 5 – 13 mm
 • Пакување : 1 парче
 • Број на заби по инч (TPI) : 7
 • Растојание помеѓѕ забите : 3.6 mm
 • Може да сече дрво со шајки : Да

MILWAUKEE 230MM X 14TPI METAL TORCH DEMOLITION SAWZALL BLADES - 48005787

 • MILWAUKEE 230MM X 14TPI METAL TORCH DEMOLITION SAWZALL BLADES – 48005787
 • Должина на сечиво : 230 mm
 • Тип на материјал : Bi-Metal Co.
 • Макс капацитет на сечење (inox) : 3 – 7 mm
 • Макс капацитет на сечење (метални цевки) : 10 – 160 mm
 • Макс капацитет на сечење (обоени метали) : 3 – 10 mm
 • Макс капацитет на сечење (steel) : 3 – 10 mm
 • Пакување : 5 парчиња
 • Број на заби по инч (TPI) : 14
 • Растојание помеѓѕ забите : 1.8 mm
 • Може да сече дрво со шајки : Да

 MILWAUKEE 230MM X 18TPI METAL TORCH DEMOLITION SAWZALL BLADES 48005788

 • MILWAUKEE 230MM X 18TPI METAL TORCH DEMOLITION SAWZALL BLADES 48005788
 • Должина на сечиво : 230 mm
 • Тип на материјал : Bi-Metal Co.
 • Макс капацитет на сечење (inox) : 2 – 4 mm
 • Макс капацитет на сечење (метални цевки) : 10 – 160 mm
 • Макс капацитет на сечење (обоени метали) : 2 – 8 mm
 • Макс капацитет на сечење (метал) : 2 – 8 mm
 • Пакување : 5 парчиња
 • Број на заби по инч (TPI) : 18
 • Растојание помеѓѕ забите : 1.4 mm
 • Може да сече дрво со шајки : Не

 

Вклучено во сетот:

 • 1x Milwaukee TORCH Carbide Demolition Reciprocating Blade 230mm x 8tpi
 • 5x Milwaukee TORCH Metal Cutting Reciprocating Blades 230mm x 14tpi
 • 5x Milwaukee TORCH Heavy Duty Demolition Reciprocating Blades 230mm x 18tpi
 • 1x Sawzall Blade Box (кутија)

 

 

Milwaukee logo

Купи на РАТИ!

Купувај на рати

Алат За Се во соработка со IuteCredit  нуди опција за купување на производи на 6 рати со 0% камата во вредност до 40000 денари.

Како функционира?

Физичка продавница на Алат За Се

 1. Продавачот го бара телефонскиот број од купувачот
 2. IuteCredit му го испраќа договорот на купувачот преку апликацијата MyIute
 3. Купувачот одбира број на рати и го потпишува договорот преку апликацијата MyIute
 4. Продажбата е завршена

Е-Продавница на Алат За Се – www.alatzase.com

 1. Купувачот го избира IuteCredit како начин на плаќање
 2. Се идентификува преку апликацијата MyIute
 3. Одбира број на рати и го потпишува договорот преку MyIute
 4. Продажбата е завршена

Кои се условите за аплицирање?

Може да аплицираат сите државјани на Македонија со возраст од 18-75 години, со валидна лична карта или пасош и трансакциска сметка.
Кредитите се одобруваат на лица кои се вработени, пензионери или се невработени лица кои имаат редовен месечен прилив на средства за што треба да приложат извод од банка за последните 3 месеци.
Додаток за трето дете или постојана парична помош од државата не се смета како важечки прилив или како дополнителен месечен прилив.

Кои документи се потребни за кредит?

За разгледување на барањето за кредит треба да доставите само валидна лична карта или пасош. Пожелно е да го знаете и бројот на вашата здравствена картичка, кој е наведен и во вашата здравствена легитимација.

Како да аплицирам за кредит?

Јавете се на нашиот телефонски број 076/311-600 секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 16:00 часот.

Критики

Нема критики сеуште.

Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.

Име

Go to Top