Садопер DEANTE SOLIS 50 Metalic gray

Home » Производи » Садопер DEANTE SOLIS 50 Metalic gray

Садопер DEANTE SOLIS 50 Metalic gray

8,400.00 ден

Садопер DEANTE SOLIS 50 Metalic gray

deante_logo
– Бесплатна испорака
– Брза испорака за 2-3 работни дена

Можност за плаќање на РАТИ! Како прочитај тука!

Опис

Садопер DEANTE SOLIS 50 Metalic gray

Карактеристики и предности

 1. Внимателно селектираниот гранит е од депозит 100 метри под земја.
 2. Тој е употребуван за да се креираат садопери во своите природни бои и уникатни облици.
 3. Нивната недопрена елеганција ви дава сигурност на перфектна кујна.
 4. Напредната технологија во продукција дава не само прекрасен изглед, туку и одлични перформанси, оперативни за секоја кујна.
 5. Една од нив е сигурно разградување на водните молекули, со кои што течностите, како џус или чај брзо лизгаат по површината и не оставаат никакви дамки.
 6. Додатокот на сребрени јони дава протекција од развој на микроби на површината, што е од големо значење за одржување на хигиената во кујната.
 7. Деанте гранитите се екстремно цврсти и отпорни на оштетување.
 8. Некои од главните карактеристики на Деанте гранитите се:   отпорност на остатоци од течности; отпорност на удари; нема деколоризација; антибактериски состојки; отпорни на високи температури до 250 степени; не примаат надворешни влијанија.
 9. Деанте како фабрика гарантира за долгогодишната продукција и издржливост и затоа сите гранитни садопери имаат гаранција 18 години.
 10. Сите гранитни серии (со исклучок на сериите Solis и Corda) доаѓаат со Pop-Up копче за автоматско затворање на сифон и со вклучен комплетен сифон до завршен отвор.
 11. Гранитните серии имаат направено дупки за отвор колку што има прикажано на секоја слика плус додатни перфорации за отвор.

Садопер DEANTE SOLIS 50 Metalic gray

 1. Елемент 50 cm
 2. Материјал: гранит
 3. Боја: металик сива
 4. Димензија 480 х 480  mm
 5. Длабочина на корито 194 mm

 

 

deante_logo

 

 

Купи на РАТИ!

Купувај на рати

Алат За Се во соработка со СН Финансии  нуди опција за купување на производи до 60 рати и со вредност од 6000 до 120.000 денари.

КАКО ДА АПЛИЦИРАТЕ?

1. Изберете производ кој сакате да го купите на рати на нашата интерет продавница www.alatzase.com

2. Известете не нас кој производ сакате да го купите и на колку рати на следниов телефонски број 076 311 600  преку СН Финансии.

3. Ние ја пополнува вашата апликација за купување на рати.

4. По аплицирањето добивате одговор од СН Финансии за 15 минути и ги добивате посакуваните производи од нас за 2 до 3 работни дена.

Услови за добивање на наменскиот кредит преку СН Финансии

За да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии, потребно е да ги исполнувате следните услови:

Возраст:

За наменскиот кредит преку СН Финансии може да аплицираат сите државјани на Македонија на возраст помеѓу 18 и 68 години кои поседуваат валидна лична карта или пасош, трансакциска сметка, мобилен телефон и електронска адреса (e-mail).

Редовни приходи:

Редовен месечен приход е еден од условите за да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии и тоа да сте во редовен работен однос и со минимална нето плата од 14 500 денари или пензионер на возраст до 68 години и пензија во висина од минимум 12 000 денари.

Потребни документи за аплицирање:

За да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии кредит потребно е да имате валидна лична карта или пасош и здравствена легитимација.

Мобилен телефон и електронска адреса (e-mail):

Потребно e да го наведете бројот на Вашиот мобилен телефон и е-адреса (e-mail) за да аплицирате.

Ви треба помош?

Нашите оператори го очекуваат вашиот повик на 076/311-600 секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 16:00 часот.

Име

Go to Top