Соларен систем од 300 литри

Соларен систем од 300 литри

Original price was: 29,999.00 ден.Current price is: 25,999.00 ден.

Соларен систем од 300 литри од отворен тип.

Сетот содржи

 • INOX бојлер
 • INOX постоље
 • Вакум цевки 30 парчиња
 • Контролер
 • Грејач
 • Електромагнетен вентил
 • Сонда

НАПОМЕНА! Во цената не е вклучена монтажа и материјал потребен за инсталација.

– Бесплатна испорака
– Брза испорака за 2-3 работни дена

Можност за плаќање на  РАТИ! Како прочитај тука!

Опис

Соларен систем од 300 литри

Карактеристики и предности

 • Електрониката се грижи за новото и топлината на водата преку вентил за дотур на ладна вода и сензори за температура.
 • Регулација на температура на водата по ваша желба како и модот на работа.
 • INOX бојлер од внатре: Тип на материјал  SUS 304 2B
 • INOX бојлер од надвор: Тип на материјал SUS 201
 • INOX постоље за бојлер: Тип на материјал SUS 201
 • Контролер :PIONEER
 • Електричен тефлонски грејач: 1500 W, 47mm
 • Спецификација на цевки: Брендирани TESLA SOLAR
 • Цевки F58mm х 1800mm со трослоен вакум со бакарна превлака од внатре и надвор на цевките
 • Што овозможува максимално прифаќање на сончевата енергија и овозможува греење на водата во облачно и дождливо време
 • Електромагнетен вентил

Pinerr controler

Спецификација на продуктот

Модел TESLA SOLAR 300 Lit.
Број на цевки 30
Дијаметар на цевките (mm) 58
Должина на цевките (mm)
180
Капацитет (литри)
300
Површина на греење м2
4,3
Капење на лица дневно
8 – 10
Греач тефлонски (KW)
3
Димензија
165 х 230 х 150 cm
Контролор
PIONEER
Хромиран држач
Да
Излез на топла вода за подобар притисок
3/4

 

Tesla Solar logo

 

Гаранција на електрониката: 12 Месеци

Гаранција на бојлерот: 5 Години

Информации за испорака:

За редовни нарачки над 2999 Денари испораката е бесплатна на целата територија на Македонија!

ВАЖНО!

За производите кои се на акција испоракта не е бесплатна и  се доплаќа за каргото при испорака!

Купи на РАТИ!

Купувај на рати

Алат За Се во соработка со IuteCredit  нуди опција за купување на производи на 6 рати со 0% камата во вредност до 40000 денари.

Како функционира?

Физичка продавница на Алат За Се

 1. Продавачот го бара телефонскиот број од купувачот
 2. IuteCredit му го испраќа договорот на купувачот преку апликацијата MyIute
 3. Купувачот одбира број на рати и го потпишува договорот преку апликацијата MyIute
 4. Продажбата е завршена

Е-Продавница на Алат За Се – www.alatzase.com

 1. Купувачот го избира IuteCredit како начин на плаќање
 2. Се идентификува преку апликацијата MyIute
 3. Одбира број на рати и го потпишува договорот преку MyIute
 4. Продажбата е завршена

Кои се условите за аплицирање?

Може да аплицираат сите државјани на Македонија со возраст од 18-75 години, со валидна лична карта или пасош и трансакциска сметка.
Кредитите се одобруваат на лица кои се вработени, пензионери или се невработени лица кои имаат редовен месечен прилив на средства за што треба да приложат извод од банка за последните 3 месеци.
Додаток за трето дете или постојана парична помош од државата не се смета како важечки прилив или како дополнителен месечен прилив.

Кои документи се потребни за кредит?

За разгледување на барањето за кредит треба да доставите само валидна лична карта или пасош. Пожелно е да го знаете и бројот на вашата здравствена картичка, кој е наведен и во вашата здравствена легитимација.

Како да аплицирам за кредит?

Јавете се на нашиот телефонски број 076/311-600 секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 16:00 часот.

Go to Top