BORMANN BIW1570 Апарат за заварување

BORMANN BIW1570 Апарат за заварување

6,399.00 ден

BORMANN BIW1570 Апарат за заварување

Bormann logo

– Брза испорака за 2-3 работни дена

Можност за плаќање на  РАТИ! Како прочитај тука!

 

Опис

BORMANN BIW1570 Апарат за заварување

Карактеристики и предности

 • Погоден за заварување на челик, гус и инокс.
 • Вграден дигитален дисплеј.
 • Вентилатор, HOT STAR T систем.
 • За меко стартување, ANTI-STICK спречува електродата да се лепи за материјалот.
 • ARC FORCE овозможува хомогеност на варење дури иако растојанието на електродата не е константна до материјалот што се вари.
 • Термална заштита.
 • Доаѓа со кабли.

 

Спецификација на продуктот

 • Апарат за заварување INVERTER 160A BORMANN BIW1570
 • Струја на заварување 20 – 170 А
 • Напојување: 220/240V  50/60Hz
 • Интермит. При макс. Струја 45 (%)
 • Дијаметар на електрода до Ф 1.6- 4  мм
 • Димензии 210 х 95 х 140 мм
 • Тежина 2.2 кг

 

Bormann logo

 

 

 

Гаранција на продуктот 12 месеци.

Купи на РАТИ!

Купувај на рати

Алат За Се во соработка со IuteCredit  нуди опција за купување на производи на 6 рати со 0% камата во вредност до 40000 денари.

Како функционира?

Физичка продавница на Алат За Се

 1. Продавачот го бара телефонскиот број од купувачот
 2. IuteCredit му го испраќа договорот на купувачот преку апликацијата MyIute
 3. Купувачот одбира број на рати и го потпишува договорот преку апликацијата MyIute
 4. Продажбата е завршена

Е-Продавница на Алат За Се – www.alatzase.com

 1. Купувачот го избира IuteCredit како начин на плаќање
 2. Се идентификува преку апликацијата MyIute
 3. Одбира број на рати и го потпишува договорот преку MyIute
 4. Продажбата е завршена

Кои се условите за аплицирање?

Може да аплицираат сите државјани на Македонија со возраст од 18-75 години, со валидна лична карта или пасош и трансакциска сметка.
Кредитите се одобруваат на лица кои се вработени, пензионери или се невработени лица кои имаат редовен месечен прилив на средства за што треба да приложат извод од банка за последните 3 месеци.
Додаток за трето дете или постојана парична помош од државата не се смета како важечки прилив или како дополнителен месечен прилив.

Кои документи се потребни за кредит?

За разгледување на барањето за кредит треба да доставите само валидна лична карта или пасош. Пожелно е да го знаете и бројот на вашата здравствена картичка, кој е наведен и во вашата здравствена легитимација.

Како да аплицирам за кредит?

Јавете се на нашиот телефонски број 076/311-600 секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 16:00 часот.

Критики

Нема критики сеуште.

Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.

Име

Go to Top