Milwaukee Сет дискови за сечење метал/инокс 125 x 1.0 mm и FIX TEC шајбна

Milwaukee Сет дискови за сечење метал/инокс 125 x 1.0 mm и FIX TEC шајбна

2,499.00 ден

Milwaukee Сет дискови за сечење метал/инокс 125 mm x 1.0 mm и FIX TEC шајбна

Артикал: 4932492888

Milwaukee logo

– Брза испорака за 2-3 работни дена

Можност за плаќање на РАТИ! Како прочитај тука!

Опис

Milwaukee Сет дискови за сечење метал/инокс 125mm x 1.0mm и FIX TEC шајбна

Milwaukee Сет дискови за сечење метал/инокс 125mm x 1.0mm и FIX TEC шајбна

Вклучено во сетот:

 • 20x Milwaukee 125 x 1.0mm тенки дискови за сечење метал и инокс
 • 2x метални кутии за пакување по 10 диска
 • 1x Milwaukee FIX TEC Quick шајбна за брза промена на дискот

 

 

Milwaukee logo

Купи на РАТИ!

Купувај на рати

Алат За Се во соработка со IuteCredit  нуди опција за купување на производи на 6 рати со 0% камата во вредност до 40000 денари.

Како функционира?

Физичка продавница на Алат За Се

 1. Продавачот го бара телефонскиот број од купувачот
 2. IuteCredit му го испраќа договорот на купувачот преку апликацијата MyIute
 3. Купувачот одбира број на рати и го потпишува договорот преку апликацијата MyIute
 4. Продажбата е завршена

Е-Продавница на Алат За Се – www.alatzase.com

 1. Купувачот го избира IuteCredit како начин на плаќање
 2. Се идентификува преку апликацијата MyIute
 3. Одбира број на рати и го потпишува договорот преку MyIute
 4. Продажбата е завршена

Кои се условите за аплицирање?

Може да аплицираат сите државјани на Македонија со возраст од 18-75 години, со валидна лична карта или пасош и трансакциска сметка.
Кредитите се одобруваат на лица кои се вработени, пензионери или се невработени лица кои имаат редовен месечен прилив на средства за што треба да приложат извод од банка за последните 3 месеци.
Додаток за трето дете или постојана парична помош од државата не се смета како важечки прилив или како дополнителен месечен прилив.

Кои документи се потребни за кредит?

За разгледување на барањето за кредит треба да доставите само валидна лична карта или пасош. Пожелно е да го знаете и бројот на вашата здравствена картичка, кој е наведен и во вашата здравствена легитимација.

Како да аплицирам за кредит?

Јавете се на нашиот телефонски број 076/311-600 секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 16:00 часот.

Критики

Нема критики сеуште.

Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.

Име

Go to Top