Соларен систем од 240 литри

Соларен систем од 240 литри

21,999.00 ден

Соларен систем од 240 литри од отворен тип.

Сетот содржи

 • INOX бојлер
 • INOX постоље
 • Вакум цевки 24 парчиња
 • Контролер
 • Грејач
 • Електромагнетен вентил
 • Сонда

НАПОМЕНА! Во цената не е вклучена монтажа и материјал потребен за инсталација.

– Бесплатна испорака
– Брза испорака за 2-3 работни дена

Можност за плаќање на  РАТИ! Како прочитај тука!

Опис

Соларен систем од 240 литри

Карактеристики и предности

 • Електрониката се грижи за новото и топлината на водата преку вентил за дотур на ладна вода и сензори за температура.
 • Регулација на температура на водата по ваша желба како и модот на работа.
 • INOX бојлер од внатре: Тип на материјал  SUS 304 2B
 • INOX бојлер од надвор: Тип на материјал SUS 201
 • INOX постоље за бојлер: Тип на материјал SUS 201
 • Контролер :PIONEER
 • Електричен тефлонски грејач: 1500 W, 47mm
 • Спецификација на цевки: Брендирани TESLA SOLAR
 • Цевки F58mm х 1800mm со трослоен вакум со бакарна превлака од внатре и надвор на цевките
 • Што овозможува максимално прифаќање на сончевата енергија и овозможува греење на водата во облачно и дождливо време
 • Електромагнетен вентил

Pinerr controler

Спецификација на продуктот

Модел TESLA SOLAR 240 Lit.
Број на цевки 24
Дијаметар на цевките (mm) 58
Должина на цевките (mm)
180
Капацитет (литри)
240
Површина на греење м2
3,46
Капење на лица дневно
6 – 8
Греач тефлонски (KW)
1,5
Димензија
165 х 190 х 150 cm
Контролор
PIONEER
Хромиран држач
Да
Излез на топла вода за подобар притисок
3/4

 

Tesla Solar logo

 

Гаранција на електрониката: 12 Месеци

Гаранција на бојлерот: 5 Години

Купи на РАТИ!

Купувај на рати

Алат За Се во соработка со СН Финансии  нуди опција за купување на производи до 60 рати и со вредност од 6000 до 120.000 денари.

КАКО ДА АПЛИЦИРАТЕ?

1. Изберете производ кој сакате да го купите на рати на нашата интерет продавница www.alatzase.com

2. Известете не нас кој производ сакате да го купите и на колку рати на следниов телефонски број 076 311 600  преку СН Финансии.

3. Ние ја пополнува вашата апликација за купување на рати.

4. По аплицирањето добивате одговор од СН Финансии за 15 минути и ги добивате посакуваните производи од нас за 2 до 3 работни дена.

Услови за добивање на наменскиот кредит преку СН Финансии

За да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии, потребно е да ги исполнувате следните услови:

Возраст:

За наменскиот кредит преку СН Финансии може да аплицираат сите државјани на Македонија на возраст помеѓу 18 и 68 години кои поседуваат валидна лична карта или пасош, трансакциска сметка, мобилен телефон и електронска адреса (e-mail).

Редовни приходи:

Редовен месечен приход е еден од условите за да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии и тоа да сте во редовен работен однос и со минимална нето плата од 14 500 денари или пензионер на возраст до 68 години и пензија во висина од минимум 12 000 денари.

Потребни документи за аплицирање:

За да аплицирате за наменскиот кредит преку СН Финансии кредит потребно е да имате валидна лична карта или пасош и здравствена легитимација.

Мобилен телефон и електронска адреса (e-mail):

Потребно e да го наведете бројот на Вашиот мобилен телефон и е-адреса (e-mail) за да аплицирате.

Ви треба помош?

Нашите оператори го очекуваат вашиот повик на 076/311-600 секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 16:00 часот.

Име

Go to Top