Чистач и чешел за трева BOSCH Universal Rake 900

Чистач и чешел за трева BOSCH Universal Rake 900

Original price was: 14,850.00 ден.Current price is: 11,139.00 ден.

Чистач и чешел за трева BOSCH Universal Rake 900

Каталошки броj: (060088A001)

bosch logo

– Бесплатна испорака
– Брза испорака за 2-3 работни дена

Можност за плаќање на  РАТИ! Како прочитај тука!

BOSCH добијте 3 наместо 2 години гаранција.

Едноставна постапка:

 1. Пријавете се на страницата на следниов MyBosch линк тука.
 2. Регистрирајте ги вашите Bosch електрични, градинарски и мерни алати за домшна употреба.
 3. Превземете го сертификатот за продожена гаранција.

 

Опис

Чистач и чешел за трева BOSCH Universal Rake 900

Карактеристики и предности

Повеќенаменски уред за проветрување на тревници дава извонредни резултати во текот на целата година.
Ефикасно ја отрстанува мовта и замрсената трева благодарејки на jet-collect системот.Со работна висина од 4 нивоа.

 • Двојни челични запци за ефикасно отстранување на мовта и замрсена трева
 • Jet-collect систем обезбедува потполно полнење накутијата за собирање со голем капацитет
 • 4 нивоа на подесување на висина и лесна примена за собирање на листови и складирање и транспорт
 • Компактна за складирање благодарејки на двојни рачки на преклоп и кутијата за собирање
 • Балансирана и лесна за лесно маневривање во градината

Спецификација на продуктот

Сила на моторот 900 W
Работна ширина 32 cm
Работна висина +10/+5/0/-5 mm
Капацитет на корпа 50 лит.
Нивоа на подесување на косење 4 нивоа
Димензија 1260 x 475 x 940 mm
Тежина 10 kg

 

Симни го упатството за употреба во PDF ТУКА…

 

BOSCH добијте 3 наместо 2 години гаранција.

Едноставна постапка:

 1. Пријавете се на страницата на следниов MyBosch линк тука.
 2. Регистрирајте ги вашите Bosch електрични, градинарски и мерни алати за домшна употреба.
 3. Превземете го сертификатот за продожена гаранција.

BOSCH 3 години гаранција

 

 

 

 

 

Информации за испорака:

За нарачки над 2999 Денари испораката е бесплатна на целата територија на Македонија!

Купи на РАТИ!

Купувај на рати

Алат За Се во соработка со IuteCredit  нуди опција за купување на производи на 6 рати со 0% камата во вредност до 40000 денари.

Како функционира?

Физичка продавница на Алат За Се

 1. Продавачот го бара телефонскиот број од купувачот
 2. IuteCredit му го испраќа договорот на купувачот преку апликацијата MyIute
 3. Купувачот одбира број на рати и го потпишува договорот преку апликацијата MyIute
 4. Продажбата е завршена

Е-Продавница на Алат За Се – www.alatzase.com

 1. Купувачот го избира IuteCredit како начин на плаќање
 2. Се идентификува преку апликацијата MyIute
 3. Одбира број на рати и го потпишува договорот преку MyIute
 4. Продажбата е завршена

Кои се условите за аплицирање?

Може да аплицираат сите државјани на Македонија со возраст од 18-75 години, со валидна лична карта или пасош и трансакциска сметка.
Кредитите се одобруваат на лица кои се вработени, пензионери или се невработени лица кои имаат редовен месечен прилив на средства за што треба да приложат извод од банка за последните 3 месеци.
Додаток за трето дете или постојана парична помош од државата не се смета како важечки прилив или како дополнителен месечен прилив.

Кои документи се потребни за кредит?

За разгледување на барањето за кредит треба да доставите само валидна лична карта или пасош. Пожелно е да го знаете и бројот на вашата здравствена картичка, кој е наведен и во вашата здравствена легитимација.

Како да аплицирам за кредит?

Јавете се на нашиот телефонски број 076/311-600 секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 16:00 часот.

Име

Go to Top