Косилка за трева Black+Decker BEMW451 1200W 32cm

Косилка за трева Black+Decker BEMW451 1200W 32cm

6,299.00 ден

Косилка за трева Black+Decker BEMW451 1200W 32cm

Black and Decker logo

– Бесплатна испорака
– Брза испорака за 2-3 работни дена

Можност за плаќање на  РАТИ! Како прочитај тука!

Гаранција 2 Години

 

 

Опис

Косилка за трева Black+Decker BEMW451 1200W 32cm

 

Карактеристики и предности

 • Мочен мотор од 1200W со 32CM откос
 • Компктна косилка со нов ергономски дизајн на рачката
 • Нож дизајниран за 80% подобро сеќење и собирање на искосената трева
 • Компактна косилка идеална за тревници до  300m²
 • Лесна и компактна за користење и складирање
 • Корпа со големина од 35L
 • Индикатор за наполнетост на корпата
 • Интегрирана рачка за лесно пренасање

Спецификација на продуктот

 • Косилка за трева Black+Decker BEMW451 1200W 32cm
 • Напојување 230 V
 • Ширина на откос: 32 cm
 • Големина на корпа: 35 Lit.
 • Механизам на сечење: E-Drive
 • Три нивоа на подесување на висина на откос: 20-60 mm
 • Тежина 10.15 kg

logo Black and Decker

 

 

 

 

Гаранција на продуктот 24 месеци.

Информации за испорака:

За нарачки над 2999 Денари испораката е бесплатна на целата територија на Македонија!

Купи на РАТИ!

Купувај на рати

Алат За Се во соработка со IuteCredit  нуди опција за купување на производи на 6 рати со 0% камата во вредност до 40000 денари.

Како функционира?

Физичка продавница на Алат За Се

 1. Продавачот го бара телефонскиот број од купувачот
 2. IuteCredit му го испраќа договорот на купувачот преку апликацијата MyIute
 3. Купувачот одбира број на рати и го потпишува договорот преку апликацијата MyIute
 4. Продажбата е завршена

Е-Продавница на Алат За Се – www.alatzase.com

 1. Купувачот го избира IuteCredit како начин на плаќање
 2. Се идентификува преку апликацијата MyIute
 3. Одбира број на рати и го потпишува договорот преку MyIute
 4. Продажбата е завршена

Кои се условите за аплицирање?

Може да аплицираат сите државјани на Македонија со возраст од 18-75 години, со валидна лична карта или пасош и трансакциска сметка.
Кредитите се одобруваат на лица кои се вработени, пензионери или се невработени лица кои имаат редовен месечен прилив на средства за што треба да приложат извод од банка за последните 3 месеци.
Додаток за трето дете или постојана парична помош од државата не се смета како важечки прилив или како дополнителен месечен прилив.

Кои документи се потребни за кредит?

За разгледување на барањето за кредит треба да доставите само валидна лична карта или пасош. Пожелно е да го знаете и бројот на вашата здравствена картичка, кој е наведен и во вашата здравствена легитимација.

Како да аплицирам за кредит?

Јавете се на нашиот телефонски број 076/311-600 секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 16:00 часот.

Име

Go to Top