Бензински моторен тример FARM by WÜRTH FT43P

///Бензински моторен тример FARM by WÜRTH FT43P

Бензински моторен тример FARM by WÜRTH FT43P

7,799.00 ден

Бензински моторен тример FARM by WÜRTH FT43P

Шифра за нарака: 1007

Опис на производот

Бензински моторен тример FARM by WÜRTH FT43P

 

Спецификација на продуктот

 

Моторен тример FARM FT43P
Тип на гориво Мешавина
Моќ на моторот 1,25 KW
Мотор 2 тактен со воздушно ладење
Број на вртежи на моторот 7000 rpm
Косен дел со конец 44 cm
Косен дел со нож 26 cm
Зафатнина 42.7 cm 3
Дебелина на најлонскиот конец 2.4 mm
Големина на резервоар 0.95 литри
Сечиво Метално (3Т) и трим глава

farm by wurth

 

 

 

 

 

 

Гаранција на продуктот 24 месеци.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.