Бензински моторен тример MAKITA EM2600U

///Бензински моторен тример MAKITA EM2600U

Опис на производот

Бензински моторен тример MAKITA EM2600U

Карактеристики и предности

 • “EasyStart” со автоматско блокирање на половина гас, главна пумпа и стартер со пружина
 • Електронско палење без потреба од одржување
 • Моќен и еколошки 2 – тактен мотор со катализатор
 • Ниски вибрации и ниска бучава при работа
 • Рачка за велосипед

Спецификација на продуктот

 • Тип на мотор: 2 – тактен
 • Моќност на мотор: 1.2 Hp
 • Работен волумен: 25,7 cm³
 • Резервоар за гориво: 0,6 l
 • Дршка: U – форма
 • Навој: M8 x 1.25LH
 • Димензии: 1.770 x 310 x 235 mm
 • Тежина: 5 kg

Makita logo

 

 

 

 

Makita 3 години продолжена гаранција

Добијте MAKITA 3 години продолжена гаранција. Со регистрација на вашиот производ до четири недели од купувањето.

Ргистрирај се тука за МАКИТА продолжена гаранција.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.