Бензински моторен тример MTX BMT 750

///Бензински моторен тример MTX BMT 750

Бензински моторен тример MTX BMT 750

6,599.00 ден

Бензински моторен тример MTX BMT 750

Шифра за нарачка:

Опис на производот

Бензински моторен тример MTX BMT 750

Карактеристики и предности

  • Моќен бензински 2-тактен моторен тример за трева со воздушно ладење
  • Двоен најлонски конец со лесно автоматско извлекување со притискање на едно копче
  • Алуминиумско тело со мала тежина погоден за тешко достапни места
  • Преклопувачко тело за лесен транспорт и складирање

Спецификација на продуктот

Произведувач           MATRIX
Модел BMT 750
Моќност 750 W
Зафатнина на моторот 25 cm3
Макс. број на вртежи 9000 / rpm
Дијаметар на косење 380 mm
Kонец 2 mm x 6 м
Резервоар за гориво 500 ml
Тежина 5 kg


Matrix logo

 

 

 

Гаранција 24 месеци.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.